Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prehnite zdravotníctvo

Príspevok v téme: Prehnite zdravotníctvo
Scenarista

Pred 5 dnami som potreboval urobiť dve vyšetrenia, kvôli preventívnej prehliadke v štátnej správe.
Jednalo sa o ORT vyšetrenie a vyšetrenie u očného lekára. Strávil som asi 3 dni hľadaním lekára ktorý by ma vyšetril, predne vyšetrenie sa volá PERIMETER a vyšetrenie trvá tak 15 minút. Navštívil som asi 8 očných lekárov, pretože som potvrdenie potreboval čo najskôr. V každej jednej ambulancii som sa stretol s odmeraným správaním. Sestričky arogantne, v jednom meste sa mi podarilo navštíviť 5 očných lekárov za 2 hodiny a určite si viete čo to vo vás vrie, ak vás odbijú 5x.

Úprimne, nebolo možne absolvovať vyšetrenie, proste u takýchto úbohých lekárov, ktorí pracujú niekde v zapadákove to nie je možne.

Pred dvoma mesiacmi som však absolvoval implantáciu ICL šošoviek na klinike iClinic v Košiciach a keďže tam chodím na pooperačne kontroly, tak som sa spojil so svojou očnou lekárkou. Jedna sa o súkromnú kliniku, preto sa s pacientom bavia a hlavne sa správajú k pacientom inak. Prišiel som na kliniku asi o 11:00 a o 11:05 som som v ordinácii kde ma doktorka pripravovala na potrebne vyšetrenie.

Zamýšľam sa, prečo žiada ten odpad o zvýšenie platov, keďže si nedokážu robiť svoju prácu tak ako majú. Zdravotne poistenie je nám zbytočne, pretože než sa dostanete k lekárovi, tak to už zomriete.

Bol som nútený touto skúsenosťou prejsť do súkromných kliník, pretože ta dávka amaterizmu ma prebrala.

Dole prikladám hodnotenie jednej z očných lekárok, ktoré som navštívil.

lekar.sk