Uzkost

Príspevok v téme: Uzkost
Berry999

Dobry vecer,

Ani neviem, chcem sa vyrozpravat alebo poprosit o radu, aj ked neviem ci mi niekto poradi.
Mam priatela rok, je velmi dobry, starostlivy. Ja som proste velmi uzkostlivy clovek, akakolvek zmena sa ma udiat je mi hned zle. Problem je v tom ze on je zo zahranicia z Madarska. Chce aby som prisla byvat k nemu , coho sa ja velmi bojim. Mam uzkosti je mi az na vracanie. Neviem co sa so mnou deje. Prezil to niekto ? On je ku mne dobry. Moze to byt nejaky instikt, ze nieco zle ma tam caka alebo je to len uzkost. Je mi miestami az na odpadnutie. Podotykam, ze na mieste kde som a zijem teraz sa necitim spokojna, ale ani odist nechcem. Citim sa , ze som zrela nie na vztah ale na psychiatriu..(cca pred pol rokom som zhodou nahou dostala kontakt na jednu pani, ktota mi povedala ze s nim neostanem, ze k sebe nepatrime, mam to stale v hlave).

rehacka

je to tak, bud s nim chces byt a chces s nim zacat novu etapu zivota alebo nie. ak ano, tak to proste dokazes a spravis vsetko pre to aby to bolo fajn

ahjajjaj

Vieš po maďarsky? Ide o to, aby si si tam, kde s ním máš bývať našla kamarátky a kamarátov, aby si mala aj iný program okrem neho. Budeš tam mať nejakú prácu? To všetko sú zásady toho, aby si sa tam cítila šťastná. Lebo bývať uňho, byť celý čas v byte a čakať, kedy sa on vráti z práce je dosť na to, aby mal človek z takéhoto života depresiu.

Apropo, rada varíš? Keď máš rada vyváranie, a vieš, ktoré jedlá má priateľ rád, vnútorne Ťa to môže napĺňať. Len na to potrebuješ fakt mať chuť variť a to Ti ešte stále ostane dostatok času na iné... aj na nudu a depresiu.
Takže odísť niekam - áno, ale s tým, čo budeš robiť.

tanickam14

Taky vztah ale moze fungovat, preco by nie? Hlavne teda, aby ta druha polovicka vedela o tvojom zdravotnom aj psychickom stave.

perla

No to veľakrát nerobí dobrotu, najprv si fakt treba dať všetko do poriadku a potom si hľadať vážny vzťah. Odborná pomoc tiež nie je v tomto prípade, podľa mňa, krok vedľa.

nechalicka

tak podla toho, ako si sa opisala a podla toho co citis, by asi fakt bolo najlepsie, ak by si si dala najskor doporiadku svoju psychiku a poto sa pustala do nejakeho vztahu