pulzujúca bolesť prstu

Príspevok v téme: pulzujúca bolesť prstu
sashuq

Mám takú bolesť vyžarujúcu s chladom. to znamená, že spolu s bolesťou cítim aj chlad. A preto sa snažím si tam prikladať niečo teplé teda dať ruku na radiátor ale ten nejde tak vytvarovať ako uterák a ten bol mokrý. Potrebovala by som to pritlačiť pevne na to miesto.
Skúsenosti s lekármi mám také že sú to ignoranti s bojím sa tam ísť. Lebo u mňa je to zriedkavé hoci ma to chytilo dva krát dnes večer a včera a mám to celý život lenže potom to nejaké mesiace zmizne. A čo s tým, to nie je dostatočná senzácia, aby to MUDr. zaujímalo. Mám pocit, že mi len ubližujú. A nič mi neveria. Musím sa každý deň skrúcať na zemi od bolesti a nebyť schopná fungovaia, aby mi pomohli? Prečo proste nechcú, aby od nich odišiel pacient zdravý ale nie oni chcú proste z kripla spraviť chronicky udržovaného v akom takom stave zme čo by ostatní dali za to čo mám ja. Kurňa tak prečo to nemôže byť perfektné? Musím proste trpieť?

ovomaltine

len doplnim, kludne to moze suvisiet s niecim inym na tele, ze niekde inde je nejaky zapal alebo aj alergia na nieco to moze byt. ale to ma len napadlo. nemas este s niecim problemy, ako alergie, zuby, chrbtica..? zuby neviem, ci az takto vyrazaju.
Mne tiez sa niekedy nieco deje s prstami s niektorym clankami prstov, taky zly pocit, ze si to musim masirovat. Aj mi opuchnu.

ahjajjaj

príčiny môžu byť: artróza, dna, alebo aj neurologický problém, z preťaženia, karpálny tunel. Naštuduj si tieto ochorenia, do akej mieri máš rovnaké príznaky, a požiadaj o neurologické vyšetrenie. Tam Ti dajú na ruku také elektrické kontakty a na základe toho zistia, v akom stave ten nerv je.
Bolestivé stavy sa riešia operáciou, ale to je už tá finálna fáza, keď kvôli bolesti nemôžeš ani spávať. Ja mám napr. finálne štádium, kde mám tú ruku už aj menej citlivú, keď sa niečoho dotknem, ale na operáciu zatiaľ nejdem, lebo ma to nebolí stále, ale iba keď si ruku viac namáham. Vraj ten zákrok so všetkým okolo trvá okolo 20-30 minút, v miestnom znecitlivení bez uspatia a bez krvi, úľava od príde okamžite po zákroku.