dobry den.... potrebovala by som zopar rad.... v piatok ma caka dovolenka, ktoru som si naplanovala tak, aby som pocas nej nemala kramy.... vzdy prichadzaju presne s odchylkami maximalne 2 dni, ale uz posledne mesiace som to mala na den presne.... lenze tento mesiac neprisla!! ja som uplne zufala.... neviem co uz mam vyskusat, aby prisla, skusala som pit cervene vino, robila som si teple kupele a nic.... ja neviem co robit, lebo je to moja dovolenka po dlhom obdobi, ja si ju chcem proste vychutnat, ale takto to nepojde.... jednak preto, ze pocas kramov mavam bolesti a jednak preto, ze na kupanie sa v mori mozem zabudnut.... ak mi niekto z vas vie poradit, tak mu budem VELMI, ale VELMI vdacna.... kimm
prosim, skuste mi pomoct, dakujem!
prosim vas, ake mate este skusenosti s tamponmi a kupanim sa v mori a celkovou dovolenkou?? vdaka!
A ESTE SOM POCULA,ZE TAMPONY NIEJE VHODNE UZVAT,AK SI ESTE NEMALA POHLAVNY STYK..TAK NEWIEM CI TO JE PRAWDA
zijete v stredoveku??babenky...
ze tampony skodia??to ste kde nabrali...a tabletky zasahuju do organizmu,to hej,ak ich nechces,neber,ale nadychni sa riadne a zvaz aky dychas vzduch,ci ti neskodi...
Nie si tehotná ?
noo....a ake mate este nazory na dovolenku stravenu s tamponmi?? dakujem....
preco je to nerealne?tak si to predstav..kramy a ty lezis na slnku ..je to dost huste..aspon na mna..tohto roku som bola pri mori a bolo mi na slnku zle,uz bez toho aby som mala menstruaciu..vobec si neviem predstavit,ako by som slnko zvladla s nou..ides k moru,tam je slnko welmi nebezecne..ale ja ti nechcem zle poradit.to je iba moj nazor..
dakujem vam baby....ked som tak zvazovala, tie tabletky, viem, ze sem-tam nezaskodia, ale je to urcity zasah do toho organizmu, tak tych sa asi vzdam....rozmyslala som nad tymi tamponmi, ale prave som si to pozerala na nete a vraj to neodporucaju ani gynekologovia....takze asi by som sa mala rozhodnut medzi tymito dvoma, lebo viac moznosti nepoznam...asi dam prednost tym tamponom....a preco opalovat sa s tamponmi pri mori je nerealne??? ja by som si to dala asi na striedacku s vlozkami a tie tampony by som pouzila len kaby som sla do mora....ale rada by som este uvitala nejake nazory, ktore zazili takyto problem ako ja, ze pocas dovolenky mali kramy a ze ako sa k tomu postavili a ake maju skusenosti...ocenim kazdy prispevok, vdaka!
mia
al ved to nerobis pravidelne..myslim tie tabletky..ja neviem ale s tamponmi by som k moru urcite nesla..kdesi som citala ze pri mori,treba tampony vymienat kazde dva hodiny.treba o to dbat ovela viac,akoby si bola niekde tu..ze je tam ostrejsie a skodlivejsie slnko,a bla bla bla.a opalovat sa s tamponmi pri mori??nerealne..ja osobne s tamponmi skusenosti este nemam,a ani tak skoro mat nebudem..ja si radsej vezmem tabletku..oskusala som a videla som ze zidne tazkosti nenastali,ani pred,ani pocas,ani po
Sashqa a myslis, ze je to normalne, ked si oddialujes menzes? Nie je to prirodzene a to podla mna vzdy je zasah do organizmu. Ja som menzes pocas dovol. zazila uz niekolkokrat (tiez som to mala vypocitane, a potom nieco zhaprovalo a bum, prave na dovol. menzes, mozno prave ten stres, aby som ho nedostala :-D , ja mam s kupanim s tamponmi velmi dobre skusenosti, ale musis si dat vzdy novy tampon, ked ides do vody a aj ked z nej vyjdes, vzdy treba vymenit tampon. Pri opalovani je to tiez uplne bez problemov...tak peknu dovolenku. :-)