6 jednoduchých rád, ako sa starať o suchú pleť

Táto diskusia patrí k článku: 6 jednoduchých rád, ako sa starať o suchú pleť
6 jednoduchých rád, ako sa starať o suchú pleť

Máte pocit, že nech robíte čokoľvek, vaša pokožka je neustále vysušená? Ani mastná pleť však nemusí byť žiadnou výhrou. Ľudia so suchou pleťou obvykle nemusia toľko zápasiť s kožnými nedokonalosťami, ako sú akné či pigmentové škvrny, no na druhej strane suchá pleť pôsobí starším dojmom. Vzhľad mastnej pleti je na prvý pohľad mladistvejší, bohužiaľ sa však často spája s rôznymi nedokonalosťami a rozšírenými pórmi.

ewvinka

tak ale zase tymto sa uplne kazdy veru riadit nemoze. kazdy jedinec ma inak citlivu plec a hocico si na nu dat nemoze.

anickadusicka

Mne dosť pomohlo aj to, keď som si dala samotnú uteráčik na tvár a častejšie som si začala meniť obliečku na vankúš. Pleti to prospelo.

Edisia

Stačí len prestať používať toľko zbytočných krémov a prípravkov + čo najmenej sa dotýkať tváre. A pleť je ako bábätkovská :)

thiagogo

This website was a lot of fun for me [url=motox3m.co x3m[/url]. You are providing a fantastic resource, and you are giving it away for free. [url=run3game.io 3[/url]

Adelaine

Mám dobrú skúsenosť s výrobkami s 24 karátovým zlatom. A pretože mám extrémne suchú pleť tak experimentov a pochybných nákupov zaručenej kozmetiky na suchú pleť mám tiež veľa za sebou. Výrobcovia väčšinou si zlatú zložku nechajú zaplatiť a výrobky z tejto zložky sú dosť drahé. Našla som výrobcu Victoria Beauty, kde rada 24K Gold Silk Denný krém ktorý obsahuje zlaté nano čiastočky a 6 vzácnych olejov je vo veľmi príjemnej cene a kvalita naozaj dobrá.