Zaujimalo by ma preco ste sa rozhodli pre tento zakrok a aku zrakovu chybu ste mali.
Okuliare som nosil od 6 rocnika do 1 rocnika na strednej skole, potom som nosil sosovky az do 30 Oktobra, potom som siel na operaciu.
Dioptrie -11 a -11.50 cize velke dioptrie. Laserova operacia nemozna, to mi bolo povedane hned.
- Bolo mi povedane ze laserova operacia oci je dobra ak tue dioptrie nie su velke, je ale vela ludi ktori ju podstupia ked maju dioptrie - 4, 5, 6, 7 dokonca niekomu to urobia aj pri osmicke.
Po zakroku mate rohovku tenku a ked sa cam zrak horsi, tak na dalsiu operaciu mozete zabudnut pretoze nie je mozna.
Ja som podstupil operaciu vnutroocnej sosovky, vidim perfektne, nemam ziadnu zrakovu chybu ani komplikacie, rohovku mam rovnaku ako pred operaciou. Mam dozivotny certifikat ktory realne aj budem moct pouzit. Preto som sa zamyslel:
Preco su ludia ochotny za mensiu sumu laserovej operacie riskovat nezvratne riesenie za cenu ze mozno 10 rokov budete vidiet dobre?
Dnes robia tie laserove operacie ako na beziacom pase, so zlavou vam zoperuju oci za 1200 eur. Operacia ICL ktoru som podstupil ja stoji 3000 eur, v USA napriklad 10 000. Stoji to viac, ale aj po zhorseni zraku mate moznosti. Je absurdne absolvovat laserove operacie ked mate vysoke dioptrie.
Mam 28 rokov, dioptrie -11 a 11,50 znizene na nulu.
Miesto vykonu Kosice Iclinic, nech si kto pise co chce, ta klinika je proste niekde inde. Operoval ma Durkovic.