Nekvalitna lacna psychoska vo firme

Príspevok v téme: Nekvalitna lacna psychoska vo firme
letiacasokolica

Za normalnych okolnosti sa nestaram do toho, kto koho podvadza. 
Chcela som vsak ist ku psychologicke u nas vo firme a zistila som, ze ta mala potvora...randi s kolegom, aj ked je kratucko vydata za ineho muza (je nizka a hlupucka, preto sa mu paci )

1.  je nova, tak su z nej vsetci nadseni / okrem 6 ludi cca co vieme, co robi, uz to vidno :) 

2. ona berie cca rovnaky plat ako ja za uplne nic /idu na  na trojhodinovy obed , vkuse ich vidim nalepenych na sebe 
aj vecer aj v cetre Bratislavy.
Mozno nemaju sex / nemam dokaz.

3. daneho kolegu jej nezavidim / zeny bali ako sport a nie je to moj typ dokonca. Nechcem im nijak poskodit, nechcem byt horsia nez su oni. Ona sa tesi, ked sa mi nedari, tvari sa nadradene.

OTAZKA : Pred tym som ho mala rada ako kamosa , a za to si o mne kolegyne vo firme mysleli, ze s nim daco mam ja, alebo ze som namotana.. . co je blbost a som zadana tak nechcem take bludy .

Myslite si, ze si ich vsimnu ostatni a docvakne im konecne, ze ja s nim nic nemam???Vyhodi ju konecne niekto z prace, kde ona len randi?

P.S. nezavidim jej JEHO, ale to, ze robi figu borovu v praci kym ja makam za podobny plat mi vadi. Ako sa s nou nestresovat?

ahjajjaj

On bol k Tebe milý, lebo si myslel tiež, že po ňom ideš. Teraz on ide po nej, a dáva si pozor, aby si si nič ohľadne neho nenamýšľala.
Stačí rovnaká dávka ignorancie z Tvojej strany ako z tej jeho, a bude pokoj. Vlastne pokoj bude, keď tomu dáš pokoj Ty.
Teda čím viac niečo rozdúchavaš, chceš niečo vytmaviť a pod, tým je to horšie. Čím viac dávaš najavo, že sú Ti ukradnutí, tým je to lepšie. Ty, tým pádom, že oni sú tam, máš naďalej rovnaký plat, rovnakú prácu a všetko. Tak čo Ťa do nejakých pletiek kohokoľvek v zamestnaní, nemáš dosť vážnejších starostí? Poradím Ti, daj sa na občasné dobrovoľníctvo a naplní Ťa to viac a pohne myšlienky iným smerom. Navyše tam nájdeš aj kopu fajn ľudí, kde nejaká závisť či podlizovanie sa nemajú miesto.

letiacasokolica

Este dodam, ze odkedy prisla, kolega sa prestal so mnou bavit, ked ideme rovnakou cestou, vzdy caka "nenapadne " na nu. Prestal ma respektovat, nie je to taky kamos, ako som si myslela, s otatnymi sa uz skor ani nebavi, len s nou.
Bojim sa, ze sa neovladnem, a vytmavim im to. Nechcem byt trapna :|