Za normalnych okolnosti sa nestaram do toho, kto koho podvadza.
Chcela som vsak ist ku psychologicke u nas vo firme a zistila som, ze ta mala potvora...randi s kolegom, aj ked je kratucko vydata za ineho muza (je nizka a hlupucka, preto sa mu paci )
1. je nova, tak su z nej vsetci nadseni / okrem 6 ludi cca co vieme, co robi, uz to vidno :)
2. ona berie cca rovnaky plat ako ja za uplne nic /idu na na trojhodinovy obed , vkuse ich vidim nalepenych na sebe
aj vecer aj v cetre Bratislavy.
Mozno nemaju sex / nemam dokaz.
3. daneho kolegu jej nezavidim / zeny bali ako sport a nie je to moj typ dokonca. Nechcem im nijak poskodit, nechcem byt horsia nez su oni. Ona sa tesi, ked sa mi nedari, tvari sa nadradene.
OTAZKA : Pred tym som ho mala rada ako kamosa , a za to si o mne kolegyne vo firme mysleli, ze s nim daco mam ja, alebo ze som namotana.. . co je blbost a som zadana tak nechcem take bludy .
Myslite si, ze si ich vsimnu ostatni a docvakne im konecne, ze ja s nim nic nemam???Vyhodi ju konecne niekto z prace, kde ona len randi?
P.S. nezavidim jej JEHO, ale to, ze robi figu borovu v praci kym ja makam za podobny plat mi vadi. Ako sa s nou nestresovat?