Mamičky, vedeli by ste mi poradiť nejaký kvalitný kočár do 500 eur? Ten trh je obrovský a ja sa v tom vôbec nevyznám. Chceme dvojkombináciu a aby zvládol aj ľahký terén.
Prípadne aspoň odkázať na konkrétne stránky, odkiaľ vyberať. Je toho totiž milión...
kočík pre bábätko
Pred tym, ako sa kocik kupi, odporucam vyskusat nazivo, ako sa s nim manipuluje. Nekupila by som bez toho len tak online.
Nemame cierny kocik, ale tmavosedy, nie je ziadny problem.
ake mate skusenosti s ciernym kociarom? je to velky problem? :)
a kúpte neutrálnu farbu - nikdy neviete, či nepribudne ďalšie dietko opačného pohlavia ako u nás :))
my sme tiež kupovali na e-kočíkoch a bolo to do 400 eur - kočík s vaničkou aj športiak v jednom
ja som kupovala z druhej ruky napr húpatko a kolísku, ale kočík som chcela nový...v dnešnej dobe sa dajú kúpiť pekné a kvalitné kočíky za normálne ceny, napr poľské a nemusíte ani kvôli tomu chodiť do Poľska, stačí objednať. My sme kupovali taký kočík tu www.e-kociky.sk
teraz je mnoho vseliakych stranok, kde sa da kupit kociar za rozumnu cenu. mnoho bab chodi napriklad na kociar este stale do polska, kedze su tam ceny prijatelnejsie a tak istp tam je aj taky siroky vyber
To je ešte celkom v pohode cena za nový kočiar. Lebo to keď vidím, koľko v predajni stoja niektoré, tak mám dosť. A pritom to koľkokrát ani maminy poriadne nevyužijú, lebo nie všetky deti sa chcú voziť.
pozrite na stránku e-kočíky, my sme kupovali tam a dvojkombinácia nás vyšla 450 eur
Jedna kamoska mala hadam kazde tri mesiace novy kocik a kazdym ho potom dala na bazar. Takze kociar v podstate novy. Tiez by som asi takto skusila nieco pozriet.
a musi byt ten kociarik len cisto novy? lebo vela krat som si tak nejak uz vsimla, ze maminy predavaju take zanovne kociare, ktore teda moc ani nevyuzivali a niekedy je to fakt zlomok oruginal ceny