Ahojte, rada by som sa na vás obrátila či náhodou nemáte nejaký tip na darček pre 4ročného syna. Má veľmi rád stavebnice a skladanie jednoduchých puzzlí. Pozerala som tento e-shop www.kidmania.sk a celkom sa mi páčil. Ale rada by som sa opýtala aj na váš názor a skúsenosti ak máte. Ďakujem za rady:)
Tip na darček pre 4ročného syna
Tak zalezi asi aj co ho bavi, mozno puzzle, mozno knihy, skladacky, lego? Moznosti je vela.
su vselijake knizky, ktore by ho mohli bavit. napriklad aj take tie interaktivne od Albi. nad tym si nepremyslala? to podla mna zabavi a zaujme kazde dieta.
tie puzzle sú väčšinou od 6 rokov. Buď ešte nie je na tej úrovni, a preto sa s tým nebude baviť, a ten nižší level mu zas bude príliš ľahký. Od 4. rokov je vhodná aj stavebnica Seva. Tam tie dieliky sa spájajú trochu zložitejšie ako lego, a je to výzva na šikovnosť jeho ručičiek. Alebo by som kúpila mäkkú plastelínu rôznych farieb s formičkami a vykrajovačom. Prípadne detské nožnice, farebný papier, nejaké kladivko s klincami a geometrickými tvarmi, ktoré môže zatĺkať do dosky. Alebo akrylové/temperové/ vodové/ či prstové farby. Prípadne knihu, nejakú detskú encyklopédiu, alebo detský lexikon.