muži v dnešnej dobe

Príspevok v téme: muži v dnešnej dobe
Den_kkoo

Ahojte

Chcel by som otvoriť diskusiu na tému mužov v dnešnej dobe. Som mladý chalan 22r a pri pohľade na mojich kamarátov a známych som si všimol že reálnu pozornosť od žien dostáva tak 5-10% mužov. Príde mi že dnešná spoločnosť je veľmi zasiahnutá ideálmi za čo určite môžu sociálne sieťe. Keď sa pýtame rodičov na ich pohľad na vzťahy počujeme niečo na spôsob buď milý, buď sám sebou, skús povedať niečo vtipné a omáčky podobného typu. Chápem ich názor žili v inej dobe, majú iný pohľad na vec. Dôvod prečo píšem tento článok je ale ten že som reálne sklamaný z dnešných žien. Som dosť citlivý typ človeka čo znamená že vždy keď som sa zamiloval do nejakej ženy tak som sa na ňu nejak naviazal čo vždy viedlo k tomu že ma začala citovo vydierať a prestala ma brať vážne. Na druhú stranu keď som to vôbec nebral vážne tak sa ona na mna nejak naviazala aj keď som ju vôbec nechcel. Časom asi každý chlap zistí že pozornosť žien je viacej o statuse, o lifestyle či niekedy zázemí (peniazoch). Toto všetko musím časom vybudovať no desí ma predstava toho že keď to všetko budem mať budem žiť s myšlienkou že keby to nemám a som stále obyčajný chalan ze by tam nebola. Čo tým chcem povedať je to že ženy sa sťažujú akí su k nim muži no reálne vy samé si to robíte. Je mi smutno aj z otázky že kde vymreli dobrí chlapi? Sú doma, sami, deprimovaní a vôbec sa nečudujem po mojich skśenostiach so ženami ani ja nemám chuť sa snažiť byť pozorný, galantný atď. Príde mi že dnes je feminizmus zle chápaný a vysvetlovaný je to teória o rovnoprávnosti žien a mužov takže aj ja seba považujem za feministu. No vždy si kladiem otázku či je to to čo sme reálne chceli? Zoberme si len pre porovnanie že keď žena ma rozohratých viacej chalanov naraz tak je to v poriadku veď má na výber. Naopak keď toto spraví chalan je to hnusný sukničkár. Keď žena nenávidí mužov je to v poriadku veď chlapi sú sviňe. Naopak muž nenávidí ženy je to maskulinista a neviem čo ešte. Mohol by som takto pokračovať no z toho celého chcem hlavne poukázať na to že aj mužov treba rešpektovať a zaujmať sa o ich mentálne zdravie. Na tejto téme ma mrzí to že stále viac mužov nenávidí ženy čo do budúcna nieje dobré. Chcel by som aby sme sa nad týmto problémom zamysleli a aj keď je to téma ktorá vyvoláva emócie mali by sme ju prijať s nadhľadom. Budem rád za každý inteligentný názor a zároveň dúfam že to nevyvolá zbytočné hádky.

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to skúsiť a kontaktoval som doktora Ifu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Ďakujem Dr Ifa. Môžete ho kontaktovať na jeho stránke: DRIFASPELLS@GMAIL.COM Ďakujem neskôr 

mozebyt

Myslim,že je normálne keď chce žena partnera,aby mal aj bývanie. Žena potrebuje vedieť, či to má perspektívu. Druhá vec je,ak pozerá iba na tuto stránku. Tu súhlasím, že to asi nie je v poriadku.Len bývanie je základ, bez toho žena nevie či si sadnete a tak je pre ňu strata času si pustit k sebe toho,ktorý svoje byvanie nemá alebo nepracuje na tom aby mal.

Marek-001

Rolko, to je jedno, ak by si výzorom/vyžarovaním/charizmou patril do TOP 10% aj tak by ťa chceli, mohol by si kľudne bývať aj v prenajatej garsónke a nemať nič. Ak vyzeráš priemerne, až vtedy môžu trochu pomôcť peniaze a majetok, ale rozhodne nie sú na prvom mieste. A hlavne na zoznamkách toto platí dvojnásobne.

Rolko

No,ja po rozvode s manželkou som býval rok sám. Za ten rok som vyskúšal všetky možné zoznamky. Nič. Ale keď som tam napísal, že vlastním r.dom,s veľkým pozemkom, pracujem,som zabezpečený,nechci vedieť, koľko e-mailov som mával denno denne.Ale som neodpovedal ani na jeden, veď mám už svoj rozum,(aj vek,46)a vedel som, že odkiaľ fúka vietor. Vtedy som aj ja bol nahnevaný na ženy, že kým nevedia o tvojom zázemí, nemajú o teba záujem. Samozrejme,netreba ich hádzať do jedného vreca.

158hucki

netreba hadzat vsetky zeny to jedneho vreca a to iste plati aj o muzoch. su proste vynimky, kazdy sme iny a tak to proste je.

Ernest-ernie

Mozebyt ženy ktore nie su aktívne na sociálnych sieťach su rovnako vyberave ako tie ktore su, je to uplne jedno.

Ohladom penazi to je uz snad milion krat vyvrátený mýtus.

Teda pokiaľ niesi nejaky majiteľ hotelového imperia, ano tam sa uz na teba lepia vsetky ženy aj ked si tlsty nechutný.

mozebyt

No žiaľ v reálnom živote často budes riešiť veci súvisiace s peniazmi, bez toho sa nepohneš. Chápem čo chceš povedať no skúsenosťami v živote aj postupne prídeš na to ako si nájsť aj partnerku, ktorej nepôjde len o peniaze,status. Také osoby sú často nenápadné, na socialnych sieťach ani nemusia byť aktívne, venujú sa záujmom čo odporúčam aj tebe,teda hlavne take záujmy, ktoré nie sú vyslovene len mužské. Na citlivých mužoch nie je nič zlé,ale treba s tým vediet pracovať: nečakať,že bude dievča znášať tvoje problémy nonstop, ale pracovať aj na sebe, základ je pochopiť, že zodpovednosť za svoj život máš sám a čo ovplyvniť vieš tak riešiš a čo nevieš necháš tak tak ako neovplyvníš ako sa správajú tvoje rovesníčky ale hľadáš sposoby ako sa priblížiť k tým pre teba vyhovujúcim.