Zvonenie v ušiach

Príspevok v téme: Zvonenie v ušiach
Luciklucik

Dobrý večer, od minulého týždňa som chorá začalo ma bolieť hrdlo, brala som to na ľahkú váhu myslela som si že to len jednoducho doma vyležím keď som sa cítila lepšie išla som si vybaviť nejaké veci do mesta a v aute som si otvorila okno po ceste na vetračku na druhý deň ma začalo bolieť ucho a mala som začervenané oko, o 2 dni začalo aj druhé a začalo mi zvonieť v ušiach popri tom som ale brala aj nejaké lieky od bolesti,theraflu. Potom som nakoniec skončila u doktora na antibiotikách ale v ušiach mi zvoní stále a mám ako keby aj zaľahnuté.. prosím neviete mi poradiť čo s tým ? Alebo mám ísť radšej rovno na ušné ? Príde mi to už dosť dlho take 4 dni ďakujem pekne

Jarunka12

Ahjajjaj, mne to neodznelo ani po antibiotikách. Ani doktor mi nevedel presne povedať, z čoho konkrétne to môže byť, ale vraj by to teda tipoval na pozostatok z nepreliečenej choroby. Nič viac som sa nedozvedela. Poradil mi, aby som začala brať Revitanerv Strong, tak som skúsila a po nejakom čase užívania to prestalo.

ahjajjaj

Keď si dobrala antibiotiká a stále to zvonenie v ušiach počuješ, choď na ušno-nosno-krčné. Zrejme Ti zoberú krv na sedimenty (prítomnosť zápalu), a pošlú na RTG, či nemáš zanesené dutiny. Inak tie príznaky mi pripomínajú začínajúci sa zápal stredného ucha, ktorému možno predísť účinnými antibiotikami.

janciska

Fuha, tak toto nikomu ozaj nezavidim. Musi to byt veru narocne pasovat sa s niecim takym, co dennodenne takymto sposobom ovplyvnuje zivot nie zrovna v tom najlepsom zmysle.

Jarunka12

Tiež som s týmto mala problém. Ibaže je to taká vec, ktorá neodznie len tak zo dňa na deň, bohužiaľ. Je to taký akoby pozostatok z choroby, u niekoho to môže pretrvávať dva-tri dni, u niekoho zase niekoľko týždňov, je to úplne individuálne.