zdravim...celkom by ma zaujimalo,ako sa asi bezne zacinaju vase vztahy...viem,zrejme to bude najprv okukovanim,alebo ste kamarati...potom prve stretnutia,pusy,...a postupne plynuile to preratsa do lasky...ale su tu aj taki,ktory na to isli z opacneho konca???to je totiz moj pripad...s xalanom som sa poznala pol roka cez net,na po prvej noci sme sa milovali-nezavezne...laska prisla az po par mesiacox...a etraz je z nas najstastnejsi par na svete...my sme sa dokonca skor milovali ako drzali za ruky:)))...napiste o svojix zaciatkox...a hlavne by ma zaujimalo,ci ma niekto podobne skusenosti ako tie moje:))vdaka:))..tesim sa na vase pribehy:)
z opacneho konca????
Juj, mám podobnú skúsenosť, až na ten HNEĎ SEX. My sme si s priateľom písali aj 3/4 roka, bol prvák na výške a ja druháčka na gymku. Vtedy som síce mala chlapca, ale ten vzťah bol veľmi nudný a o ničom - proste no comment, ale aj napriek tomu som nevyhľadávala iné známosti. No ako všedný deň ( alebo večer ? ), keď som mala všetký povinnosti za sebou, sadla som za net a pozerala si tých ľudí, ktorí sú on - line až sm narazila na neho, môjho miláčika :). Napíala som mu ako prvá správu s tým asi najtrapnšjším textom: nechoíš na elektrotechnickú? Lebo som nevedela ako začať :D, no slovo dalo slovo, písali sme si pár mesiacov a ja som potom mala relatívne ťažké obdobie ( škola, rozchod, ... ) a ja som potom vetky pošty od neho zrušila. Jedného dňa som si urobila novú prezývku a keďže sa mi s ním veľmi dobre písalo, zaujímal sa o všedné veci, ktoré sa ma týkali, čo rada papám, robím atď., viem, že niekomu to príde obyčajné, ale ak k niekomu cítite istú náklonnosť a dotyčný ma v hlave rozum miesto pilín, je inteligentný, rád vám pomôže, poradí tak vám aj obyčajnú žmrknutie okom rozbúši srdca až až :). Takže keď sme si začali spolu písať druhý raz, tak sa blížili prázdniny, mala som ísť do tábor a najprv som ho potrebovala vyplatiť v agentúre. Cítila som, že môj miláčik je hamblivý, a tak som sa ho opýtala bez akejkoľvek nádeje, či so mnou neskočí do briádnického centra po výplatu z brigády a potom vyplatiť tábor. Na moje veľké prekvapenie to pozvanie prijal, potom sme išli na kofolu a asi ve hodiny sme snáď stále kecali, potom išla do ČR dva a pol týždňa brigádovať a ja som išla do toho tábora. Keď sme boli obaja už doma, stretli sme sa párkát a raz ma išiel odprevadiť an brigádu, pred vchodom sme sa nevedeli rozlúčiť ( hoci neviem, či sme vtedy spolu už chodili ) a bolo veľmi zlatučké, mne sa to páči( lo ), keď je ( bol ) hanblivučký, bál sa ma chytiť za ruku, bol taký nesvoj a nie to ešte mi dať pusu a keďže som op tej puse aspoň na líčko od neho veľmi túžila, zrejme to išlo z mojho zamilovaného vnútra a pred tým vchodom an brigádu som ho polubkala na pery a išla pomaličky preč, keď som stála medzi dverami, zakývala som mu a on s najrozrasenejším hlasom a slzami v očiach povedal " ahojky " a zakýval a ... je mi s ním krásne, neskutočne si vážím jeho trpezlivosť, vlastnosť, že si vie zachovaď chladnú hlavu atď. má síce svoje chyby, ale nie sú takú obrovské, som šťastná, že nepij a nefajčí a veľmi ho milujem, verím, že to spoločné šťastie nám potrvá na vždy, že náš život bude dlhý, šťastný a aj v 80. budeme do seba zaľúbení :))).
lucia 33: no lucka viem o com hovoris...my sme si pisali pol roka,ani raz sme sa nestertli a to sme od seba byvali asi 100 metrov(mali sme vedla seba intraky)...stretko sme vedome nexceli,vedeli by sme ze sa nase priatelstvo pokazi..ale raz to nevydrzal a zavolal...po prvej noci som vedela ze s nim ma este caka nieco krasne...ale ako hovoris,mas priatela...aj ja som mala,ked sme si zacali pisat...
Vieščo nedaj na kecy iných osôb a riad sa tým čo citiš...ja som svojeho chalana spoznala cez net, stretavali sme sa, zalubili sme sa hned v prvy okamih ani som ho nemusela dôkladne poznat.... bola so s nim vselikde ale spat som s nim nespala hned ..ved to mas jedno z ktoreho konca pojdes aj tak sa kazdy vztah skor ci neskor dopracuje az do postele..
aj my sme najprv spolu skoncili v posteli a potom sme sa do seba zalubili a sme spolu skoro 2 roky.
anulka mi to radsej tajime kde sme sa zoznamili to je asi najlepsie bo kazdy ma na to iny nazor a pocuvat niekoho blbe reci nepotrebujeme
Ahoj Anulka. Ja som sa sice este s nikym z netu nestretla, ale v poslednom case si pisem s jednym muzom a velmi si rozumieme....nechceme sa stretnut, lebo obaja vieme, ze by sme skoncili v posteli a ja mam priatela, ale mam pocit, ze sme sa do seba zalubili,aj ked je samozrejme tazko hovorit o laske, ked sme sa este ani raz nestretli...fakt neviem, co robit...ale drzim ti prsty, aby tvoj vztah vysiel
no to som rada...ze mate aj take skusenosti...stetla som sa totiz aj s opovrhnutim nad mojim vztahom...a zoznamenim cez net...a ja totiz ani nie som zastanca tyx prizemnyx pokecovyx zoznamovaciek...raz to skusim a je z toho osudova laska:)))
ja s priatelkou sme sa tiez zoznamili cez net a to mala este chalana par kart sme boli na diske a raz sme sli na disku a boal nuda sli sme autom ku jazeru a tam sme sa ako si vyspali a zalubili sa
a preco by to nemohlo byt takto?? Ved laska kvitne rozne :))