????? ruky moje, ruky ?????

Príspevok v téme: ????? ruky moje, ruky ?????
mimodavu

Asi pol roka mám takýto problém : moje ruky sú výrazne červené a to iba v oblasti od prstov až po zápästie. Prirodzená farba sa mi vráti až keď zdvihnem ruky hore, no účinkuje to len chvíľu. A takto sa predsa chodiť po svete nedá. Nijak ma to síce neobmedzuje, no je to dosť blbé, keď sa každý s úžasom pýta čo mi preboha je. A ja som to ešte u nikoho iného nevidel!!
Díky za vaše reakcie.

mimodavu

Diky za rady, no je mi jasné, že najlepšie je zájsť za lekárom. Ja som však chcel ešte skôr vyskúšať niečo iné, niečo čo by mi poradili druhí, lebo viem, že lekár mi iba predpíše dáke lieky a to beriem ako posledné riešenie. Nerád pchám do seba chemikálie, často sa mi v ťažkých situáciách osvedčila i sila vôle a príroda(nebojte, nie som blázon).
Takže ak máte pre mňa niečo z tejto kuchine, rád prijmem. aj tak dik

Slaninnka

Podla moze ist o poruchu funkcnosti zil,kedze sa farba vrati ked zdvihnes ruky,pretoze krv odtecie,v inom pripade moze ist este o poruchu zrazanlivosti krvi,v kazdomk pripade najvhodnejsie by bolo navstivit odbornika,alebo sa na to spytat aspon obvodnej lekarky,ked za nou najblizsie pojdes,nenechavaj to len tak...