Prestali ste niekto s masturovanim? robim to uz pravidelne par rokov , teraz mam 16 sex planujem mat az v manzelstve, niejak sa mi nedari prestat masturbovat, mate niekto dobru radu ako s tym prestat
Chcem prestat s masturbavanim
Matkooo ma pravdu, ked si fyzicky vycerpany, tak sa ti nepostavy, preto najlepsie pomaha sport... - a pritom je to aj zdrave
no ja zostavam radsej pri tej masturbacii - co je tiez zdrave -ako behat 10 km :P
Asi ti to zabera vela casu, vsak? NAjdi si nejake zaluby, nie je nic horsie ako nemat co robit, potom chlap mysli len na sex :)
a co ti na tom vadi?preco by si prestaval?..zeby kvoli nejakym nezmyselnym dogmam?alebo sa mylim?
ja mam 15 a bez masturbacie som najdlksie vydrzal mesiac a nieco vydrzal by som aj dlksie ale potom som mal taky blby den ze som sa hrozne nudil a musel som nieco robit ale inak masturbujem tak 2-3× za 2 tyzdne nejako mi to nechyba.
Presne a ked aj vydrzis, tak si to vynahradis v snoch a rano budes mat mokre pyzamko...
mato123, nemyslim, ze by si mohol prestat s masturbaciou. vy muzi sa proste potrebujete cas od casu "vyprazdnit", s tym nic neurobis. alebo hej a ako pise patko,rozthrne ta :D
daj na LACI1986 bo mozno vydrzis tyzden ale dlhsie asi ne...abo ta roztrha:D