Ako vyzerat staršie

Príspevok v téme: Ako vyzerat staršie
katty103

Áno viem, blbá otázka. Ale ! Chcela by sim typy ako vyzerat starsie alebo aspon na svoj vek ? mam 28 ale vyzeram na neplnoletu ? co nie je az taky problem ako to ,ze mam starsieho partnera o 12 rokov. Áno, ma 40!
Takze on vyzera na cca svoj vek no ja pre cudzich vyzeram ako jeho dcera ? je mi blbe stale hovorit ,ze to je moj partner nie otec ! Dnes bol strop, ked prisli elektrikári k nam a na zaver povedal "povedz ockovi ,ze sme sa aj vyrovnali " ( medzicasom partner odisiel ), mi je to az neprijemne . Žijeme spolu 5 rokov ,rozumieme si . Mame spolu dom, krasnu dceru len toto je moj kamen na srdci ,ze vyzeram ako 16rocna ?

dudinka57

ja by som ti takisto asi poradila len zmenit uces a makeup:) neviem, ci sa da spravit aj nieco viac. pripadne sa mozes zacat obliekat ako taka teta :D a ver mi, ze ti to prida minimalne 10 rokov navyse :D

jaskova

fakt si asi prvy clovek, ktory chce pravy opak :D vacsinou sa zeny snazia posobit mladsie. neviem, ja by som okolie velmi neriesila, vsak nech si hovori kto chce co chce, no nie?

Kubelka

Tak väčšinou chcú ľudia vypadať mladšie takže ty si asi jediný opak čo poznám. Myslím že aj účes urobí svoje s makeupom tak možno by si si mohla zájsť niekde kde by ti poradili ako sa líčiť.