Zdravim, je tu nejaky lekar, co by vedel podla symptomov a diagnoz urcit, ci mam narok aspon na ciastocny ID ?
Unkovertebralna artroza obojstranna C4, C5 a C6, Dx skolioza s max. vybocenim, hernie - z toho bolesti celej chrbtice, najme v krizovej oblasti, krcnej - bolest citim stale uz niekolko rokov, nepomaha nic, ani cviky, fizioterapeut - zvykol som si ale je to naprd, je to riadna bolest, ta bolest ide stredom chrbtice od krizov az hore boli to stale... Hlavu nemozem mat dlho nadol, inak tma do oci a bolest ani sediet sa neda dlho.
Bolesti oci a za ocami - na RTG je nalez, ovoidny utvar, anechogenita sklovca, nik ani ocna nevedela nalez objasnit. Oci bolia stale, najhorsia forma suchych oci... cierne flaky pri pohybe oci, a ked boli oko tak vidim nim len hmlu, - vraj ocna migrena :D taky prd a nie ocna migrena. Vraj sa to neda riesit.
Piskanie v oboch usiach a poriadne silne - vraj sa to tiez neda nijak riesit... ehm tak naco cu doktori ? Nahovno.
Na MRI mozgu - leukoencefalopatia, 16 lezii 2 az 3mm, vaskulopatia ciev v mozgu a este cosi.
Brni v nohach od kolien nadol,prsty atd...
Z toho brutalne psychostavy, od psych, diagn. stredne tazke depresie atd... mam cely popis hotovy sloh. Liecba nezaberala.
Toto vsetko od roku 2012 po nakazeni sa boreliozou. Na vsetko som si zvykol aje je to nahovno, odisiel som preto z prace.
Viem ze na Slovensku je ziskat ID umenie, na boreliozu sa vobec neda ale na jej nasledky ano, no ci to bude stacit neviem. Vraj ziskat ID sa da len na hlavu :D ale tak a co ak ho daju. Ake su podmienky pre jeho ziskanie ?
Dakujem za odp.