dievcata kedy ste mali prvy sexualny zazitok?

elablue

Basa pokial si reagovala na mna tak poprve ja som ten typ dievcata ktore odjakziva snivala ze bude mat len jedneho jedineho,nepotrebujem si to skusat s niekym inym.No a pokial ide o sex po svadbe tak si ma asi nepochopila,ja sa to nechystam robit az po svadbe a nejake aktivity mame uz davno za sebou.Ja len vravim ze to urobim az ked budem vidiet ze s tymto clovekom stravim svoj zivot,kedze chystame koncom roka zasnuby tak je to vysoko pravdepodobne.Datum svadby uz mame tiez vybraty takze si mozem povedat ze toto je ten pravy a odovzdat sa mu az sa na to budem citit ze teraz je ten spravny cas.Predtym som mala priatela a tiez som s nim co to zazila a nemam pocit ze by som sa nezaobisla bez toho ze mam s kym porovnavat.Panenstvo teda dam cloveku ktory sa stane mojim manzelom nie vsak az po svadbe ale este pred.No nie z dovodu ze by som sa bala ze to nebude klapat ale preto lebo viem ze najskor sa musia partneri v posteli zosuladit co troska trva a ja ako vydata pani by som sa uz tym zaoberat nechcela ale chcem aby uz bolo vsetko tip top ked sa vezmeme.Teraz je to uz jasne?

anulka

ja so prisla o panenstvo par dni pred 17.nar...bolo to s clovekom ktoreho som milovala a spajalo nas iste puto,ktore tu nebudem rozoberat...uz spolu nie sme,mam teraz priatela ktoreho nekonecne lubim..alenelutujem...stata panenstva je sucastou mojej velkej zivotnej etapy a ja som bola v tej etape s dotycnym strasne tastna..a aj ked uz nie sme spolu,tak by som to nemenila...vtedy som to nelutovala,nemam dovod lutovat ani teraz...a veru...mlade devy...neunahlite sa...nie sme lacne tvory...majte troska sebaucty a cti...a ak nie,necudujte sa potom,ze sme pred muzmi ponizovane...ked si z vas robia handry...

basa

ako neviem ci to s tym az po svadbe je dobry napad...ako je to velmi pekne,ale co ak vam to v posteli klapat nebude???aj to sa moze stat,a nebudeme si tu nahovarat ,ze sex nie je podstatny vo vztahu,je podstatny a dost..a este je tu nieco,co ak budes nebodaj v buducnosti lutovat,ze o co si prisla a premyslala nad tym ake by to bolo s niekym inym.

elablue

Ja mam 22 rokov a este stale som panna.Teraz mam v poradi druheho priatela,s tym prvym som bola rok a bol a velmi sme sa lubili tak som si hovorila ze by to uz mohlo prist sak on bude urcite ten pravy ale chyba lavky,necakane sme sa rozisli skor nez k niecomu doslo a poviem vam ze dakujem Bohu ze som si zachovala svoje panenstvo.Mne by to urcite bolo luto keby som o to prisla s niekym kto by sa nestal mojim manzelom.Kazdu to zamrzi len maloktora si to prizna.Vsetky tu struhaju frajerky ze im to nevadi lebo o to prisli z lasky ale ono to aj tak mrzi ked si najdete ineho a zistite ze ake by to mohlo byt krasne odovzdat sa prave jemu,o manzelovi uz nehovoriac.

vierka

pocuvaj ma marko: teba je do toho k....kedy som ja mala prvy sex, ja viem preco som to urobila tak laskavo sa NESTARAAAJJJJJJJJJJ

marko

btw - totoforum by si mohli sem tam aj rodicia precitat aby sa trosku dostal do obrazu a nezili v iealoch zo svojich cias...