chcela by som poznat vas nazor ci vazne treba pouzivat pripravky na intimnu hygienu.....a ak ano je ten cistiaci gel na intimnu hygienu z avonu dobry?
Cistiaci gel na intimnu hygienu z avonu
no, laktacyd je jemne parfumovany, obsahuje kyselinu mliecnu, takze je perfektny na intimne partie...ja ho pouzivam kazdy den, aj na holenie tam doku a je jemnucky,,,a gynekologovia odporucaju aj Saforelle, vraj bol vyvinuty na problemy so svrbenim , takze tieto dva odporucaju lekari....ja osobne by som neexperimentovala s nicim inym, ani od avonu, lebo to je komercna znacka, a o zdravotnych problemoch tohto typu asi vela sajny nema..
co je lepsie...parfumovany alebo neparfumovany cistiaci gel na int.hygienu...a ten lactacyd je aky?
a ten lactacyd je parfumovany?
Neviem čo to obsahuje, ale hlavné je, že to zachováva prirodzené PH a nedráždi to...
iris18...ten neparfumovany obsahuje vytazky z vrbovej kory je to na nieco dobre?
Mala som obidve...ani s jedným neboli problémy, ale myslím, že je lepšie ak je neparfumovaný.
iris18....a ktory z avonu si mala?
Čistiace gély z Avonu sú fajn. Podľa mňa sú lepšie neparfumované. Teraz som si objednala čistiaci gél z Oriflamu tak som zvedavá...
Skor co by nemal obsahovat. Nemal by obsahovat drazdive a prchave latky /nemal by byt parfumovany/.
a co by taky cistiaci gel mal vlastne obsahovat???