Cistiaci gel na intimnu hygienu z avonu

dorkaa

ja som obcas mala neprijemne pocity v intimnej oblasti, zacala som pouzivat tento gel z Avonu a pomohol mi, udrzuje ph, predtym som si vystacila s mydlom, ale teraz gel pouzivam kazdy den

gyn

Pracujem v oblasti gynekologie a zo skusenosti pacientiek viem,ze vacsinou intim pripravky typu avon,oriflame,nivea dokazu sposobit alergicke reakcie.Tak ako aj kamilkove vlozky.Dobre skusenosti su so Saforelom www.saforelle.eu ,aj ja ho pouzivam.Ale samozrejme je to individualne.A asi najlepsie je nepouzivat tieto pripravky kazdy den,ale napr.kazdy druhy den.Vsetkeho vela skodi.

zuza_hruza

ja pouzivam gel od avonu uz dlhu dobu a nemam ziadne problemy dokonca mi pomohol aj pri svrbeni a paleni posvy - po pouziti som pocitila ulavu ...odporucam

miri

Ahojte baby. Ja Vám odporúčam vynikajúe intímný prípravok na hygienu na prírodnej báze z aloe vera. Ak máte nejaké otázky tak mi napíšte.Ja som skúšala rôzne ale s týmto sa nedá nič porovnať.

tiffa

..hmm mala som z avon a bol dobry, teraz mam z oriflame a nic moc, teda velmy s nim niesom spokojna..ale odporučala by som taketo veci kupovat v lekarnach..

zabka

Ahoj usiko. Ja pouzivam lactacyd a som spokojna,ale mam problemy so svrbenim a na to mi nezabera. Tak podla tvojej rady, by mal na to pomoct Saforelle? Skusim aj ja. Dik za radu.

jaja

mne ten z Avonu vôbec navyhovoval
používam ladtacyd a som nad mieru spokojná
čo sa týka hygieny-platí tu staré zlaté pravidlo-všetko s mierou
nadmernou hygienou sa poškodzuje prostredie v pošve, a mení sa prirodzené pH sliznice
preto to netreba preháňať