Ahojte všetci. Neviem, či sa niekto stretol s podobnym problémom ale priateľka ma dost zle vztahy s rodinou. Už na začiatku vzťahu som videl, že tak nekomunikuje sama od seba s mamou. Nezavola jej a pod. Videl som, že nieco nie je v poriadku. Jej rodicia sa rozviedli ked bola este mala. Otec jej iba posiela vyzivne a tym to hasne. Problem je, že svoj pristup ku rodinnym vztahom zasahuje aj do nasho vzťahu. Nemá záujem ist k mojim rodičom, vravela mi, ze nema teraz záujem byt kazdy vikend u našich ale pravda je taka, že za tie dva roky čo sme skoro spolu bola u nas iba 4 krát. Vadí jej ked spomeniem, že sa mi pozdava praca vo firme v mojom rodnom meste a aj keby tam byvame, pretoze by sme museli byt kazdy vikend u mojich rodičov lebo by sa to očakavalo. Najskôr mi vravela, ze nema problem prist ked bude nejaka udalosť. Naposledy to medzi nami škriepalo, keď sme mali doma oslavu a nemala zaujem isť a ked som sa s ňou o tom bavil, ze sa vzdy vyhovara, tak z nej vypadlo, ze nenavidi vlastnu rodinu. Mamu, sestru, všetko, že musela vyrastat sama a vsetko sa tocilo okolo sestry, ktora sa po rozchode dost spustila a okolo rozvodu. Vravel som jej, ze musi tieto problémy riešiť ale vraví, že terapeuti sú drahí a najmä nerada o tom rozpráva. Naozaj neviem ako jej pomôcť pretože som jej narovinu povedal, že ja sa rodiny a svojich priatelov kvôli jej nevzdám.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.