Co je to laska

Príspevok v téme: Co je to laska
Berry999

Dobry den,

Mam 28 rokov, a stale nemam ziadneho perspektivneho partnera. Neviem sa nejak k nikomu zaclenit a som dost nerozhodna. Vzdy ten chlap ktoreho som chcela, nechcel mna a ked ma o mna niekto zaujem tak ja sa premaham ( hoci ma aj pritahuje). Stale si vytipujem niekoho nedostupneho alebo uz neviem. Myslela som si, ze v tomto veku uz budem vediet co chcem a ked vidim okolo seba zeny v mojom veku, ktore maju uz deti a rodiny tak mi je z toho nejak smutno. Neviem ci som toho schopna. Proste stale striedam a nedokazem byt vo vztahu bez toho aby ma niekto iny po case neocaril. Uvedomujem si , ze to nie je normalne a navstevovala som aj psychologa.
Momentalne je v mojom zivote clovek, ktory ma velmi miluje, je nam dobre..ale mne sa fyzicky uplne nepaci ( no to zase nie je 100% vo vztahu, fyzicka krasa pominie, viem..) , ale pritahuje ma. Ja stale hladam ibs chyby, a hladam ine moznosti, kto by bol pre mna lepsi. Uz neviem co so sebou, ja asi nedokazem nikoho milovat. Mala som asi 4 vaznejsie vztahy a skoncili tak, ze ja som uz nechcela a iba jeden, ze ma opustil ten dotycny. Uz presli 2 roky, ale este stale na neho pomyslim.
Neviem kde zacat, ako byt lepsou partnerkou..

ahjajjaj

Ahoj,

najväčší problém je, ak si niekto myslí, že láska je len pocit. Láska však nie je iba pocit, ale rozhodnutie. Rozhodnutie konať skutky lásky, rozhodnutie riešiť konflikty v rámci vzťahu a nie tak, že z neho človek vystúpi. Ak je Tvoj súčasný partner človek do koča aj do voza, je to o tom, aby si sa rozhodla.
Myslím, že nikoho nečaká princ na bielom koni. Zaľúbenosť aj tak časom vyprchá, ale keď je ten druhý fajn človek, a nemá také chyby, ktoré by Ti neznesiteľne liezli na nervy a nedokázala by si ich tolerovať, je to o tom, aby si sa rozhodla.

MiChalinka

mozno sama nevies, co od partnera cakt, co by si chcela aby ti vztah daval. bohuzial, je to potom len v tvojej hlave a asi si teda este nestretla toho spravneho, pri ktorom by si nepocitovala to, ze ti asi aj tak nieco chyba

Berry999

Dakujem za vsetky rady , vazim si to a uprimne zavidim zenam, ktore ziju pekne a vyrovanne vztahy, raz to mozno zazijem aj ja..

dudinka57

nemyslim si, ze je to dovod vesat hlavu :) este si mlada, su aj starsie zeny, ktore s tymto maju problemy, su samy. ale zase niektorym to tak vyhovuje, kazdy nepotrebuje vyslovene byt za kazdu cenu vo vztahu, mozno ti to len prospeje.

pupavka18

Presne tak, možno vysoké nároky máš, ale tvoj čas beží a po 30tke už taháš na 40tku,

Nevieš, čo chceš asi..a zo vzťahu si za chvíľu otrávená, lebo asi si ani nemusela o druhú stranu bojovať,

nevážiš si dobrē vlastnosti, ak máte spoločný aspoň jeden záujem..spolu riešite problémy, máte sa čo rozprávať, smejete veľa, ty jedno, on druhé.. ak nie a si nervózna z neho, netešíš sa na čas s ním, netešíš z jeho blízkosti..
tak je to trápenie

Nejaký čas ostaň sama, utrieď myšlienky,hodnoty, ak si myslíš,že máš naviac: či naozaj máš, či len v tvojej mysli nie je len niečo vysnívané,
Plnohodnotný vzťah je o dôvere, vzájomnej pomoci, jedno telo, jedna duša.. diaľky sa už usmievaš, keď prichádzaš k nemu, proste sa vznášaš, najlepšie, keď sa vznášate obaja, to je jasné

Ernest-ernie

Možno je na čase si uvedomiť že ti viac vyhovujú krátkodobé vzťahy a jednorázovky a nie pozerať po druhých čo kto má aké deti a rodinu.

K tomu že každý je iný a každému vyhovuje niečo iné (a je to tak v poriadku) by ťa mal viesť aj psychológ.

Berry999

Ano pripustam , ze to moze byt pravda a trapi ma to. Uvedomujem si tieto veci, dost ma mrzi ako to vnimam niekedy

machiia

mozno mas len zle nastavene priority alebo rubes prilis vysoko? nezamyslala si sa nad tym, ze mozno treba troska polavit v narokoch? nikto nie je dokonaly a mozno len hladas toho dokonaleho. takeho vsak nenajdes, kazdy ma svoje chyby a muchy.

Libertz

sama si si odpovedala, nikdo ti neni dobry a po case to u teba opadne. Aspon si uvedomujes ze to neni normalne. Je treba to riesit lebo postupom casu bude ten zaujem klesat o teba a uz si nebudes moct tolko vyberat ani. Asi hladas pana dokonaleho, ked vzdy ta nekdo dalsi ocari. To je ozaj nahlavu (dokonaly neni nikdo a kazdy ma nejake nedostatky), no na druhu stranu v dnesnej dobe pomerne uz bezne... takto si ale sama zabijas vlastne stastie a toho ozajstneho partnera...