heh neviem ci to chces vediet, ako podla mna to bude asi dost velka palka
Noc v korunách stromov, či v najvyššie položenom hoteli v strednej Európe? Na Slovensku nie je nič nemožné!
aj by mi niekto vedel konkretne povedat, kolko stoji taka sranda? :) chcel by som take nieco vyskusat, znie to fakt dobrodruzne.
tak toto je sen :) sla by som kedykolvek s drahym, znie to uzasne. musi to byt skvely zazitok, take male dobrodruzstvo!
Tie domčeky v korunách stromov vyzerajú úžasne :) Jedna kamoška mi o tom hovorila, keď sme boli spolu na wellness pobyte v www.hoteldevin.sk a vyzerá to úúúúžasne :) Na také niečo by som určite chcela v buducnosti ísť
Veľa ľudí sa v poslednej dobe rozhodlo dovolenkovať radšej doma a spoznať krásy, ktoré máme doslova na dosah. Milovníci turistiky sa vybrali do Tatier, wellness nadšenci navštívili kúpele a rodiny s deťmi zavítali do aquaparkov a vybrali si ubytovanie s bohatým programom pre ich ratolesti. Ale čo ak patríte k nadšencom, ktorí radi spoznávajú netradičné ubytovania, ktoré nie je možné len tak hocikedy navštíviť? Práve vám pomôže projekt Amazing places, ktorý zostavil rebríček najnetradičnejších ubytovacích zariadení na Slovensku, ktorých služby sám ponúka.