Noc v korunách stromov, či v najvyššie položenom hoteli v strednej Európe? Na Slovensku nie je nič nemožné!

Táto diskusia patrí k článku: Noc v korunách stromov, či v najvyššie položenom hoteli v strednej Európe? Na Slovensku nie je nič nemožné!
Noc v korunách stromov, či v najvyššie položenom hoteli v strednej Európe? Na Slovensku nie je nič nemožné!

Veľa ľudí sa v poslednej dobe rozhodlo dovolenkovať radšej doma a spoznať krásy, ktoré máme doslova na dosah. Milovníci turistiky sa vybrali do Tatier, wellness nadšenci navštívili kúpele a rodiny s deťmi zavítali do aquaparkov a vybrali si ubytovanie s bohatým programom pre ich ratolesti. Ale čo ak patríte k nadšencom, ktorí radi spoznávajú netradičné ubytovania, ktoré nie je možné len tak hocikedy navštíviť? Práve vám pomôže projekt Amazing places, ktorý zostavil rebríček najnetradičnejších ubytovacích zariadení na Slovensku, ktorých služby sám ponúka.

dudinka57

aj by mi niekto vedel konkretne povedat, kolko stoji taka sranda? :) chcel by som take nieco vyskusat, znie to fakt dobrodruzne.

pisticka

tak toto je sen :) sla by som kedykolvek s drahym, znie to uzasne. musi to byt skvely zazitok, take male dobrodruzstvo!

Emma3

Tie domčeky v korunách stromov vyzerajú úžasne :) Jedna kamoška mi o tom hovorila, keď sme boli spolu na wellness pobyte v www.hoteldevin.sk a vyzerá to úúúúžasne :) Na také niečo by som určite chcela v buducnosti ísť