je mozno nejakym sposobom rychlejsie dospievat? pretoze sa mi zda ze som dospel rychlejsie ako vsetci kamarati co mam je to mozne?
je to mozne?
myslim si to preto lebo ked som bol asi tak v 5-6 triede som balil vsetky baby co som poznal kazdy tyzden som chodil z inou a aj som vela vymyslal ako puberat a teras mam 15 a ked sa s kamosmi rozpravam o nejakych vecias a aj dolezitych vzdy to obratia na srandu ja to nerobim teras vobec a aj skolu beriem dost vazne a aj stymi babami je to tak ze proste nedokazem povedat hocijakej babe ze ju mam rad alebo tak ked to necitim tak to nedokazem a aj fyizicky som na tom ovela lepsie ako ostatny vobec neposilujem,nebeham nic podobne a bez akych kolvek problemou obehnem alebo pretlacim najlepsich sportovcou na skole
Je to velmi lahko mozne...Citila som sa tak medzi rovesnikmi nespocetne mnohokrat....Skus sa pozorne pozriet okolo seba a zistis, ze urcite nie si jediny s vyspelejsim pohladom na svet:)
podla mna teoreticky aj hej... tak ako su ludia este v 80ke spravajuci a konajuci ako deti, tak mozu byt aj tinedzeri predcasne vyspeli...
na zaklade coho usudzujes ze si viac dospely ako kamarati?