Koľko by som mala vážiť?

Omen

Ahjajjaj,
to máš odkiaľ, že "tá tabuľka BMI platí pre ľudí nad 18 rokov"??? : o)
Si informácie najskôr verifikuj a až potom sa vyjadruj! Sú tabuľky, kde sa uvádza NIELEN váha a výška, ale aj VEK!!! Takže?

ahjajjaj

Ahoj Lenka, na svoj vek máš ideálnu postavu. :-) Dbaj o zdravú výživu, dostatok spánku a o dostatok pohybu. :-)

Omen, tá tabuľka BMI platí pre ľudí nad 18 rokov.

Omen

Lenka,
už si bola hospitalizovaná na psychiatrii alebo sa mýlim??? : o)
Trpíš MENTÁLNOU ANOREXIOU, si kosť a koža, tak ale URÝCHLENE späť k psychiatrovi a zober so sebou a tie tetky, ktoré ti tu píšu "o ideálnej váhe, nevidia v tom problém" a iné stupidíty, čo ti vtĺkajú do tvojej chorej hlavy!!!

NEMÁŠ "ideálnu váhu" a "riešiť" to musíš! Trpíš PODVÁHOU, ktorá začína pri čísle 18,5. Tvoja je 17,47 a ty chceš ešte chudnúť??? : o) Naopak, musíš pribrať, aby si sa zmestila nad 18,5 až do 25 BMI, to je ideálna váha. Takto riskuješ, že si vážne poškodíš zdravie, začnú ti zlyhávať orgány...

machiia

vobec by som neriesila, kolko vazis, tvoja vaha je uplne v norme, nie si podvyzivena ani obezna :D si akurat podla mna

grilda05

Schudnut v tvojom veku 9kg? Dievca a preco by si to, prosim ta, robila? To je dost radikalna zmena pre tvoje telo, stale sa vyvijas, rasties. Netreba vymyslat, aj ked sa to mozno v tvojom veku tazsie chape, mali by sme sa mat rady take, ake sme.

jaskova

prosim, vo svojom veku este neries vahu :) je to tak nepodstatna vec. mas tolko, kolko by si aj mala mat, vazis idealne, nestrachuj sa.