Mám zlú pamäť / depresie

Príspevok v téme: Mám zlú pamäť / depresie
Peter231

Ahojte
Potrebujem poradiť . Mám 29 rokov a trápia ma dosť vysoké depresie . Navštevujem aj psychológa a potom je mi o niečo lepšie .. no nechodím moc často a depresie sa mi dosť stupňujú často si myslím o sebe , že som nič ;( a lepšie by bolo keby zomriem … proste sa nenavidim ;( celé noci skoro nespávam , pretože nedokážem vypnúť moje myslenie + mám zo všetkého neskutočne stresy atd .. najviac ma trápi moja pamäť .. mám taký problém , že trvá dosť dlho kým dačo pochopím
Neviem čo to so mnou je , ale príklad ak volá kuriér
mam problém mu vysvetliť kde bývam .. a keď mi niekto niečo hovorí tak dlhšie trvá kým to pochopím a dosť krát ma taký stres že všetko zabudnem atd ;( som s toho na dne … prosím Vás čo mám robiť ? Ďakujem

ahjajjaj

Tie problémy s pamäťou a vyjadrovaním sú jasnými príznakmi zreteľnej depresie, ktorá si vyžaduje farmaceutickú liečbu. Navštív psychiatra, teda zaregistruj sa čím skôr, aj tak trvá mesiace, kým sa dostaneš na rad. Dovtedy sa snaž oddychovať, občas sa s niekým stretnúť, alebo si zatelefonovať, a skús sa venovať tomu, čo máš rád.

Ester1298

Ahoj, ak chceš, napíš mi na email tiakim84@gmail.com, môžeme sa porozprávať. Ja som o niečo mladšia ako ty, ale tiež mám problémy s depresiou a úzkosťami, a rovnako s pamäťou a chápaním, ako popisuješ aj ty... Tiež ma to dosť trápi a snažím sa to riešiť. Budem rada, ak sa ozveš.