Chcela som len zdielať

Príspevok v téme: Chcela som len zdielať
LILS6

Modlitba k San Alejo oddeliť

Aby vám San Alejo pomohol oddeliť dvoch ľudí, ktorí narúšajú váš pokoj, strávte nejaký čas tým, že sa k nemu budete päť po sebe nasledujúcich dní modliť nasledujúcu modlitbu, ktorú môžete opakovať toľkokrát, koľkokrát uznáte za potrebné, kým neuvidíte veľké zmeny:

Ó, najvzácnejší a najúžasnejší svätý Alejo, pomôž mi svojou silou dostať sa preč z nežiaducich situácií a ľudí, odstrániť zlo, ktoré ma v tejto chvíli obklopuje, pokojne kráčať po Pánových cestách. Z celého srdca vás prosím, aby ste sa oddelili (uveďte, koho chcete odstrániť) zo života (povedzte meno osoby) a týmto spôsobom im neublíži.

V tejto chvíli prichádzam k vám San Alejo, aby ste sa mohli prihovárať, aby táto bytosť (spomeňte to), ktorá vznikla (pomenujte), aby už nemohli nič zdieľať akýmkoľvek spôsobom. Že nemôžu spolu žiť ani zaspávať, ani si vzájomne komunikovať, že ich spôsob odlúčenia je prirodzený bez pocitu odmietnutia, no predovšetkým si želám, aby sa nemohli stretávať v intimite.

Ach, San Alejo, prosím ťa, aby si ich raz a navždy oddelil, viem, že to čoskoro urobíš, pretože si dobrotivý. Nech sa môj drahý vráti do môjho domova so svojou rodinou v pokoji a harmónii. Dúfam vo vás a vo váš úžasný Boží zásah a rovnako sľubujem, že rozšírim vašu modlitbu, ak bude moja prosba splnená oddelením (povedzte meno osoby) od (povedzte meno osoby), takže že sa definitívne vrátim do svojho života. Amen.

Ukončite túto modlitbu do San Alejo tromi Otcami, troma Zdravasmi a troma Slávami.

Životopis svätého Alexia

Hovorí sa, že San Alejo alebo Alexio pochádzali zo šľachtickej rodiny, ktorá napriek ich privilegovanému spoločenskému postaveniu vštepovala svojmu synovi dôležitosť deliť sa s tými, ktorí to potrebujú. Aby mali pravdu s Najvyšším, dúfali, že tieto charitatívne skutky budú odmenené zvláštnym spôsobom nebesami, ignorujúc spáchané hriechy. Tieto duchovné učenia formovali jeho dobrý charakter a lásku k druhým.

No neuspokojil sa s tým a v mladosti sa predpokladá, že to bolo vo veku dvadsiatich rokov, keď sa rozhodol vzdať svojho bohatstva a vydať sa na cestu bez toho, aby to oznámil manželke či rodičom. Odvtedy začal nový život s totálnou strohosťou, až žobral, a teda prežíval z prijatej almužny, ktorú prekvapivo rozdával, hoci málo, aj iným bezradným ľuďom.

Tento mladý muž sa začal úplne oddať kráľovstvu Najvyššieho s hlbokou láskou v Sýrii, kde vyznával svoj spôsob videnia vecí ďaleko od každodenného života, kde považoval duchovné alebo nebeské za nad materiálnym alebo pozemským. Svätý Alejo strávil asi sedemnásť rokov zasvätených svojej oddanosti, a preto bol nazývaný Božím mužom, ktorý šíril svoje slovo o pokore a chudobe.

Po rokoch sa vrátil do Ríma a hľadal si prácu v dome svojej rodiny, no nikdy nepovedal, kto naozaj je a všetci verili, že je to obyčajný žobrák. Prešiel mnohými vyčerpávajúcimi pracovnými dňami a potom skončil spať v drsných podmienkach pod rebríkom.

San Alejo však naďalej prinášalo všetky tieto obete Pánovi na znak vykúpenia pre hriešnikov. Na tom mieste bol veľkým príkladom chudoby, trpezlivosti a pokory. Postil sa a každý, kto tam pracoval, s ním zle zaobchádzal, no azda najbolestivejšie preňho bolo, že ho rodičia počas pobytu nespoznali pre jeho fyzický vzhľad.

Hovorí sa, že keď bol na smrteľnej posteli, našiel sa v jeho ruke list, ktorý vysvetľoval, prečo skrýval svoj pôvod, a vtedy sa konečne dočkal objatia svojich rodičov. San Alejo zomrel vo štvrtom storočí a postupom času začali jeho oddaní dosvedčovať jeho zázraky. Veriaci katolíckej cirkvi si ho uctievajú 17. júla a pravoslávnej cirkvi 17. marca a je patrónom žobrákov a chorých.