V práci to nezvládam psychicky aj fyzicky

Príspevok v téme: V práci to nezvládam psychicky aj fyzicky
Peter231

pekný večer prajem
mám problém , že to v práci už vážne nezvládam : / je to v poslednej dobe na mňa priveľa .. teraz nás naháňajú nadčasy a ja fakt neviem čo robiť : / rozmýšľam že dám vypoved ( jednoducho nevládzem robit pre zdravotné problémy ) mám aj polovičný invalidný o ktorom firma vie ... len sa bojím trocha , že by som si nenašiel potom prácu a som fakt s toho už psychicky na dne .. čo mám robiť ? Dakujem

nurse87

ked ti praca nerobi dobre a vidis to na sebe, na svojom zdravi tak treba zakrocit, nemalo by to ist na ukor zdravia, za ziadnych okolnosti!

grilda05

Jednoznacne odporucam urobit si v praci dlhsiu pauzu. Zdravie mas len jedno, netreba podcenovat aj taketo problemy psychickeho razu.

anitka30

je to iba praca. kedykolvek si mozes najst druhu, zdravie je predsa prednejsie. ak to nezvladas, nevidim dovod, preco sa jednoducho nedat na PN. oddychnes si a potom uvidis, ako to s tebou bude.

ahjajjaj

Ahoj Peter,

práca je len práca, nesmie ísť na úkor zdravia! Keď sa necítiš dobre, daj sa vypísať, kým sa nebudeš cítiť dobre a tak, aby si prácu zvládal. Nepíšeš, čo si študoval, v akej sfére by si sa mohol uplatniť. Ale to by som zatiaľ neriešila, teraz sa sústreď len a len na seba a na Tvoje zdravie. Tvoja PN môže trvať aj dlhšiu dobu a do práce sa vráť, až keď si budeš istý, že ju zvládať budeš. Samozrejme, mysli aj na zadné vráta, a pozeraj si iné ponuky práce, kde je pracovná náplň trochu voľnejšia ako je tu. Tiež nemusíš pracovať na plný úväzok, ak si invalid.