Ahojte. Môže spôsobovať hrčka na hlave psychické problémy? Asi pred 2 rokmi som s tým bol u chirurga, poslal ma na CT, neni to nádor. Neviem ani čo to je, nepovedal ale je to vraj v poriadku a nie nebezpečné. Nepýtal som sa ho ale, či môže spôsobovať psychické problémy... úzkosti a tak. Troška ma to okolo nej aj pobolieva. Mam problémy aj psychické s úzkosťami dosť. Nemôže tlačiť aj ta hrčka nejak na mozog a prispievať tomu? Ďakujem.
Hčka na hlave
Orajdo,
ty máš "mozog na hlave??? : o)
NIE, "hrčka" za tvoje psychické problémy NEMOŽE a ani ich NESPOSOBUJE!!!
Buď to je lipóm (tuková hrčka), kostný výrastok - exostóza alebo zväčšená uzlina signalizujúca zápal v tele. Keď zápal odznie, uzlina sa vráti do pôvodného stavu. Ak sa tak nestane, je tvrdá a navyše bolestivá, potom je lepšie zájsť za lekárom.
Pokial ti lekar povedal, ze je to v poriadku, tak by som sa rozhodne nicoho nebala. Ved na koho ineho sa mas spolahnut, ak nie na osetrujuceho lekara? Ten by predsa mal vediet, co sa s tebou deje. Kazdopadne, pocula som uz o takych pripadoch, kedy by take nieco mohlo ovplyvnovat aj psychiku, ale tazko povedat, ci je to zrovna tvoj pripad, nie som odbornik.