Som naštvaný !

Príspevok v téme: Som naštvaný !
Rismo

Ahojte.. Prosím vás.. Dneska som si v škole vybavoval jednu vec.. Na školskom oddelení pracuje jedna administrátorka, čo robí s dokumentmi.. Dal som jej nejaké papiere.. V škole sme vypĺňali nejaké dotazníky, bolo ich asi 3.. Tie dotazníky sme tej administrátorke mali odovzdať v určitom poradí.. Ja som jej OMYLOM dal zlé poradie a v sekunde na mňa začala nadávať - "Mladý muž, a ty si hluchý ?? Však som hovorila, že najprv mi máš odovzdať ten psychotest !!" Cítil som sa ako keby mi dal niekto facku, bol to pre mňa šok.. Keď som jej teda odovzdal ten psychotest, medzitým som položil na stôl ostatné papiere a zase mi začala nadávať - "A tieto papiere čo !! Nevieš mi ich dať ?? Ja si ich mám zobrať ??"

A aby toho nebolo málo, mal som po svojom boku aj hnu.sného taxikára. Bral ma do susednej dediny, autobusy už nešli. S tým taxikárom sme akoby "kamoši", poznáme sa už asi polroka, bavili sme sa o jednej babe. Odporučil mi ju a dal mi naňu Facebook, vraj keď ju chcem, tak jej mám napísať. Lenže potom sa mi začal vyhrážať - "Počúvaj ma, napíš jej, dohodni si s ňou rande, ale neopováž sa jej o mne povedať !!" Toto mi zopakoval ešte 3-krát, a ja som mu furt zakaždým hovoril, nech sa nebojí, že budem diskrétny. A potom nakoniec mi ešte raz a dôraznejšie povedal - "Ale určite jej o mne nehovor !! Neopováž sa jej o mne hovoriť !! Lebo inak ťa dám do parády !! Do tvojich sr*čiek ma neťahaj !!"

semario

Nádych výdych a bude dobre. Nad niektorými vecami je proste ťažko sa takto nadmerne rozčuľovať, keďže to aj tak k ničomu zmysluplnému nevedie

pupavka18

Napísala som, že z pľuvanca môže byť slovná aj fyzická potýčka, z toho aj ublíženie na zdraví, lebo prudko reaguješ, až priveľmi..

A okrem toho, pľuvanec je akoby hanobenie človeka, tak isto, ako keď by si povedal niekomu hrubé slovo...

Skôr treba riešiť tvoje prudké reakcie, lebo aj tu nete v tejto diskusii, ,,sme dostali" viacerí, si nám naložil,

Možno zato nemôžeš, za pochody v tvojej hlave,
ale mal by si porozmýšľať nad tým, v kľude, bez hnevu, prečítaj si tvoje odpovede tu, my sme ti nemuseli vôbec odpovedať, tiež tvoj príspevok je dosť prudký vo všetkom.

Emócie tvoje sa budeš musieť naučiť ovládať, lebo si v budúcnosti, aj v živote, koleduješ o problém (y)

Omen

Rismo,
tak čo, ešte ťa to drží alebo si už vyfučal? : )

Ad 1 - To, čo si tu napísal, majú byť "nadávky"??? : o) Nepleť si, chlapče, svoje dojmy s pojmom nadávka. Nadávka by to bola v tom prípade, ak by ťa urážajúco pomenovala alebo na teba použila hrubý výraz. A ja tam nič takého nevidím.

Ad 2 - Na to, aby si mal záznam v Registri trestov, musel by si spáchať trestný čin, byť obvinený, trestné stíhaný, obžalovaný a PRÁVOPLATNE ODSÚDENÝ! Píše ti tu jedna osôbka, ktorej to hrozilo, ale na jej šťastie som ju včas zastavila a ušetrila ju trestného stíhania. Pľuvanec je len priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, polícia by to NERIEŠILA, ale odstúpila na priestupkové konanie na príslušný okresný úrad a tam by to riešili. Žiadne "finančné odškodnenie" v tomto prípade nehrozí, ale musel by si si najať advokáta, aby ťa z toho vysekal. Otázka znie: Máš prachy, aby si ho dokázal zaplatiť? Môže byť jedno pojednávanie, ale aj viac a ak protistrana nebude s výsledkom spokojná, môže na teba podať žalobu a to sa bude ťahať...
Tak čo, budeš pľuvať alebo?

Rismo

@Angelika3

Ty si slepá ??? Ty nevidíš, čo som napísal ?? Ja som písal, že JA BY SOM SA TÝM ĽUĎOM POSTAVIL !!! ALE MÁM STRACH !!! Bojím sa, že keby som sa tým ľuďom postavil, tak by ma fyzicky napadli !!! A potom čo ?? Nad tým nerozmýšľala ?? Angelika.. Ľudia sú hnusní bas.tardi, sú schopní všetkého..

Angelika3

Tak cítiš sa ukrivdený a zranilo to tvoje ego, to sa stáva. Sú takí ľudia, ktorí proste vycítia, že si v danej chvíli mladší/slabší/hocičo a využijú to v svoj prospech, aby sa aspoň na chvíľu sami cítili silnejší. Ty si zlosť zadržal resp. si sa bál a teraz sa to snažíš kompenzovať aspoň na nejakom fóre a dostať to zo seba. Ja som za to aby si sa nabudúce ozval ak cítiš neprávosť.

Mercury

Ľudia sú zodpovedný za to že tebe je zle ? Ako nevravím že ľudia nerobia zle ale ty si zodpovedný za to ako na nich zareagujes a či im to dovolis a necháš si ublížiť .

Rismo

@hedviga1884

Nemám s tým ako čo spraviť ?? Ne.ser ma !! Akože s tým neviem nič spraviť ?? Však ja keby som chcel kedykoľvek si tú administrátorku môžem odchytiť mimo školy, a potom by som jej dobre vynadal a samozrejme aj s pľuvancom do tváre !! A bolo by vymaľované !! A s tým taxikárom takisto, lenže s tým už trošku ináč.. Nielenže by som tomu nebezpečnému bláznovi taxikárovi vynadal, ešte by som mu uštedril pár slušných úderov.. Lenže na to potrebujem vedieť bojové umenie.. Ale aj to príde..

Za úplne iných okolností by som sa tým ľuďom takto postavil, lenže ja s tých ľudí bojím !! Bojím sa, že kebyže sa im postavím, tak to bude ešte horšie.. Že ma dokonca zbijú.. Preto hovorím, že sa potrebujem naučiť voľáke bojové umenie, aby som sa vedel brániť proti ich fyzickým útokom..

@pupavka18

A čo si ty nejaká právnička, že takto vyznáš v zákonoch ?? Za pľuva.nec do tváre môže byť trestné stíhanie a záznam v registri trestov ?? Nehovor hlúposti.. Za pľuvanec do tváre ti hrozí maximálne (pri najhoršom) pokuta, čiže áno, hej - Máš pravdu musela by si dotyčnú osobu odškodniť.. Ale trestné stíhanie a záznam v registri trestov ??? Blbosť !! To by si musela urobiť neviem, aký ohavný čin, aby si dostala záznam.. Ja mám známeho, čo kedysi robil na polícii, 8 rokov.. A ten známy mi povedal, že keď voľakomu naplujem do tváre, môžem dostať maximálne pokutu, a polícia to vyrieši minimálne dohovorom.. Teda aspoň tak mi to povedal ten známy..