Zoznamka Buble - názor žien

Príspevok v téme: Zoznamka Buble - názor žien
Ludowit

Od kamarátky som dostal tip na túto zoznamku že tam mám väčšiu šancu ako na Tinderi a pod.

Jedná sa o to že celé to funguje ako Tinder len s tým rozdielom že po vytvorení zhody musí žena napísať ako prvá do 24 hodín inak táto zhoda zmizne.

V USA to ževraj dosť fičí, po Tinderi druhá najrozšírenejšia aplikácia, u nás poslabšie ale mávam pravidelne denne cca 3 zhody ale tá najväčšia sranda je že ani raz mi ešte žena nanapísala a zhody zmiznú.

A teraz mi ženy vysvetlite vaším zmýšľaním (lebo ja tomu nechápem) načo ženy investujú čas do aplikácie, stiahnú si to, vytvoria si tam profil, listujú tam, sú tam aktívne a po vytvorení zhody kde oni musia napísať ako prvé lebo o tom je tá aplikácia, tak nenapíšu a zhoda zmizne.

Dosť absurdné.

zabkiara

ked nechcem pisat ako prva, co je ocividne podmienka tej appky, tak jednoducho si v nej nevytvorim profil, za mna takto. ale nie kadza tak uvazuje, niektore ani nikoho poriadne nehladaju, len su zvedave.

nechalicka

tak asi si zaujem rozmysli a nechce napisat. vyskusaj mat teda ty zhodu a ty prvy napis, mozno prave tie zeny cakaju, ze napises ty!

jake_wilson

Chápem tú frustráciu. Tie zhody tam často vzniknú len zo zvedavosti a potom už ženy nemajú chuť alebo čas písať prvé. Princíp aplikácie je síce jasný, ale správanie ľudí býva iné a veľa profilov je tam skôr pasívnych. Keď chce človek aspoň normálnu konverzáciu bez tlaku ako na aigflove.com niekedy to dáva väčší zmysel než čakať, kým zhoda po 24 hodinách zmizne.

nurse87

fuha, ci tam mas vacsiu sancu alebo nie, to teda netusim :D podla mna su to ofajce oboje. mozno zaplatene zeny s falosnymi profilmi? to ti nenapadlo? teraz tak funguje vela zoznamiek, skus popozerat dake recenzie najprv.

dzulili

// mne to tiez nejak nic nehovori, tinder poznam len z pocutia, to bola aj nejaka afera, nejaky film alebo co skrz toto, nie?

scorpio_moon

Ja to niekedy stlacim omylom, ze nedam dolava, ale nejak omylom doprava. A niekedy dam zhodu, ale potom si to rozmyslim, lebo sa mi ten clovek az tak nepaci…

eskii

... neviem, nepoznam, este som o takej nepocula... ale tak ja celkovo nie som nejak zastancom zoznamiem... je to neosobne a ludia sa tam vydavaju za to, cim nie su...