Zoznamka Buble - názor žien

Príspevok v téme: Zoznamka Buble - názor žien
Ludowit

Od kamarátky som dostal tip na túto zoznamku že tam mám väčšiu šancu ako na Tinderi a pod.

Jedná sa o to že celé to funguje ako Tinder len s tým rozdielom že po vytvorení zhody musí žena napísať ako prvá do 24 hodín inak táto zhoda zmizne.

V USA to ževraj dosť fičí, po Tinderi druhá najrozšírenejšia aplikácia, u nás poslabšie ale mávam pravidelne denne cca 3 zhody ale tá najväčšia sranda je že ani raz mi ešte žena nanapísala a zhody zmiznú.

A teraz mi ženy vysvetlite vaším zmýšľaním (lebo ja tomu nechápem) načo ženy investujú čas do aplikácie, stiahnú si to, vytvoria si tam profil, listujú tam, sú tam aktívne a po vytvorení zhody kde oni musia napísať ako prvé lebo o tom je tá aplikácia, tak nenapíšu a zhoda zmizne.

Dosť absurdné.

nurse87

fuha, ci tam mas vacsiu sancu alebo nie, to teda netusim :D podla mna su to ofajce oboje. mozno zaplatene zeny s falosnymi profilmi? to ti nenapadlo? teraz tak funguje vela zoznamiek, skus popozerat dake recenzie najprv.

dzulili

// mne to tiez nejak nic nehovori, tinder poznam len z pocutia, to bola aj nejaka afera, nejaky film alebo co skrz toto, nie?

scorpio_moon

Ja to niekedy stlacim omylom, ze nedam dolava, ale nejak omylom doprava. A niekedy dam zhodu, ale potom si to rozmyslim, lebo sa mi ten clovek az tak nepaci…

eskii

... neviem, nepoznam, este som o takej nepocula... ale tak ja celkovo nie som nejak zastancom zoznamiem... je to neosobne a ludia sa tam vydavaju za to, cim nie su...