Nadmerný výtok mlieka pri dojčení

Príspevok v téme: Nadmerný výtok mlieka pri dojčení
karinkaka

Dojčím už celý rok a stále mi tečie prebytočné mlieko z druhého prsníka. Je to veľmi nepríjemné, pretože mám stále mokré šaty. Má niekto skúsenosti s absorpčnou podprsenkou Perties? perties.sk Ide mi o to, či naozaj dokáže absorbovať toľko, ako píšu. Ak áno, to by určite bolo riešenie, len nechcem vyhodiť toľko peňazí bez toho, aby som si bola istá, že to funguje. Ďakujem.

ahjajjaj

ahoj, výtok mlieka z druhého prsníka nie je nadmerný, celá záležitosť ohľadne mlieka je taká, že prsníky a množstvo mlieka sa prispôsobuje potrebám dieťaťa. Keďže má dieťa rok, zrejme dostáva okrem materského mlieka aj inú stravu, ktorá sa mu bude zavádzať postupom času viac a viac, a tým pádom bude potrebovať menej mlieka.
S absorpčnou podprsenkou skúsenosti nemám, ale tampóny do podprsenky, alebo plienky na prsia síce premokajú, ale sú inak veľmi hygienické. Takže tá podprsenka sa Ti zíde asi len na pár mesiacov... kým sa tvorba mlieka upraví pri postupne znižujúcom sa dopyte dieťaťa. (Tu by bolo dobré vedieť aj, či ide dieťaťu vyslovene o výživu - vtedy mocne saje a prehĺta a po nasýtení odvráti hlavu alebo ide o psychickú potrebu, vtedy menej prehĺta, neodvráti hlavu, a bradavku drží opatrne aj za pomoci zúbkov, aby mu nevykĺzla, a pri ukončení dojčenia zo strany matky sa žalostne rozplače.)