baby ako casto masturbujete? ja minimalne 3x za den je to v poriadku?
Anketa masturbacia, ako casto?
Ja to robim aj par krat denne a je to parada
ne to len teraz take 3 dni trvalo...ale presla ma uz chut :D mozno som mala len take obdobie. Ano stale mam priatela prec :(
A ja nejake dva ,tri meaice sama neoribm nic..par krat veedla by som to napocitat na jednej ruke...Neviem preco..Len meiac mam priatela cize dva mesiace bez nicoho a nejak som nemala potebu..NEviem nechapem to,bo ja som bola taka mala nymfa stale a vsade..robila som to casto a ked nebol partner robila som si to sama casto ,atk teraz neviem co sa so mnou deje..:D:(:(
3krat?no to je dost....ale asi mas take obdobie ako tu uz niekto spominal....ja som sa robim sama mozno raz za mesiac,inak mi staci moj priatel:)
este stale je priatel prec???
Ako casto sa ti chce tak casto si to sprav. Je to uplne normalne. Kazdy ma ine chute, v masturbacii neexistuje ziadne pravidlo ako casto.
mam priatela ale ten je prec momentalne... nikdy som si to nerobila sama len teraz ked odisiel tak mi to chyba.
obcas tiez mavam obdobia, ze by som nic ine nerobila, ale po case ma to prejde. a v obdobi kramov to je normalne, ze ti to pride "najhorsie", lebo vtedy zenam stupa "hlad" po sexe :)) Normalka.. nie si psycho, neboj.. Ja som to tiez robievala casto, ale ma to uz nebavi... Mam priatela a samej mi to pride divne, nebavi ma to vobec :-D skus tiez zohnat priatela, alebo svojho popohnat, nech sa s tebou viac pohra :)) mozno pomoze a nebudes sa citit tak "nenormalne"
No veru, niekedy aj 2-3x za sebou, ale to len vynimočne.