Čo to má znamenať ??

Príspevok v téme: Čo to má znamenať ??
Rismo

Ahojte...
Mám takú špeciálnu otázku.. Čo to znamená, keď si žena postuje (dáva) na Instagram fotky len samej seba a nikoho iného na tej fotke nemá, ŽIADNEHO CHLAPA.. A k tomu na tých fotkách špúli pery, usmieva sa, a nahadzuje zvodné pohľady, rozvaluje sa na posteli.. Ako keby s pozorovateľom fotky flirtovala !! Čo to znamená ??

mircok

mozno to bolo myslene zo srandy, neviem, ale reagovat na to musim :D mne sa takyto typ zien strasne nepaci. nechapem, preco maju potrebu sa ukazovat na socialnych sietach, naozaj tomu neviem prist na chut.

zemlicka32

pravdepodobne je nezadana, bezdetna, tym padom nema co robit :) to ja nepoznam :-D ale osobne by ma to ani nebavilo :-D

Rismo

@Libertz "Ty si sem prišiel z roku 1985 ?" Nechápem.. Čo si na mňa hnusný ?? Nevieš odpovedať normalnejšie ?? Stačilo len povedať "Chce pozornosť" a hotovo !! Musíš ma hneď urážať ?? Neprišiel som sem z roku 1985.. Viem, čo je Instagram !! Nie som včerajší !! Len nechápem niektorým veciam.. Nemôžem vedieť všetko, A preto sa pýtam, aby som sa čo najviac dozvedel !!

Libertz

ty si sem dosiel z roku 1985? co to asi tak moze znamenat... tzv. attention whores uplne bezna vec. Pozornost chcu nic viacej. Followerov, likes... uplne bezne v dnesnej dobe.

ahjajjaj

tá žena sa stala obeťou lacnej holywoodskej reklamy a predvádza sa jedna radosť. Má to znamenať to, aby si si takéto profily nevšímal, nestoja za to.