Unava a pocit ze som miml

Príspevok v téme: Unava a pocit ze som miml
Xtonko0

Dobry uz dlhsie mam pocit ze som mimo alebo akokeby som to nebol ja mam aj divne videnie bol som na ct a eeg vysetreniach a vsetko bolo v norme bol som aj na kardiologii ale pred rokom tiez bolo vsetko v norme. Moze to byt psychika ttpne mi tvar ale to mam asi z tetanie viete mi pomoct prosim uz sa citim ako hypochonder cele dni googlim a nic ine niekedy mam poci akokeby som.nebpl vo svojom tele

Kamcita23

podla mna mozes byt nesvoj aj z toho, ze furt si len zistujes, co vsetko by ti mohlo byt. mozno si to aj sam privolavas potom, proste hladas problem asi aj tam kde nie je.

Vivienn72

I just love tantra massage shambala.com.pl it's the best way to relax quickly. In the Shambala salon, masseuses have truly excellent skills.

ahjajjaj

posttraumatický syndróm, disociatívna porucha osobnosti. Psychické ochorenie. Nemáš radosť zo života, život Ťa nebaví, tak si z neho unavený a cítiš sa byť mimo neho.
Akútny nedostatok sertralínu a vitamínu D. Odporúčam psychiatrickú liečbu (antidepresíva) a opaľovanie.
Počas toho všetkého sa pokús venovať tomu, čo máš, alebo čo si mal rád, ak to ide. Ostalo Ti z toho ešte niečo? Dokážeš sa na to sústrediť a venovať sa tomu s radosťou?