Dobrý deň chcel by som sa spýtať na váš názor .
Mam taký problém že mávam hnačky riedke cca 3 x za deň hlavne počas horúčav . Pred 8 rokmi mi bolo odobraté 60-70 cm tenkého čreva z cievneho illeusu . Môže to byť tým ? Bol som u doktora povedal mu svoj problém ten ma poslal na sono a odobral mi krv . Výsledky krvi ukázali že mam niečo z pečenou nič iné nebolo iné ani na Sone tam ukázal doktor len na pečeň môže to byť tým ? . Upravil som stravu a užívam aj psylium . Stolica sa dala do poriadku pravidelne ráno mávam dobru stolicu bez krvi hneda sem tam Mekka sem tak tuhšia ale ide dobre von.. Ale od vtedy mam pocit že cítim čreva akoby cítim že posúvajú obsah . Na pravej strane necítim nič až na lavej strane pod ľavým rebrom . ďalej keď som skrčený mam pocit akoby som dusil čreva . možno mam len taký pocit neviem je to normálne ? To iste sem tam aj keď sedím začne divný pocit ako je žalúdok . Pre informáciu nepoužívam iné lieky len Silymarin 140 na tu pečeň . Môže mať nejaké takéto vedľajšie účinky ? Na gastro na doktor ešte nepostil až po 3 mesiacov mi znova odobere krv či sú výsledky poriadku ak nebudú pravdepodobne ma pošle na gastro ...