Ahojte,mala som velmi zlozite obdobie ,cca 2 roky dozadu,pred rokom cca som zacala uzivat lexaurin 1,5 mg ,vacsinou bud jednu cez den alebo jednu na noc.teraz som chcela prestat uzivat od nedele som nebrala ,dnes rano triaska,zavraty,potenie....je to s toho?ako vysadzat aj taku malu davku?xakujem
Zavislost na leuxaurine?
Zajtra bude piaty den co som bez lexaurinu,ukludnujem sa cajmi z medovky a pod.ale tie stavy su brutal,mam pocit akoby zavratov,nestability,,,,,kedy to skonci,mate skusenost niekto?
Ano je to z toho. Ja som bral nejak 5 rokov lexaurin aj vyssie davky a vysadil som ho. Treba ale znizovat velmi pomaly davky. Tu tabletku si rozdel na male casti najprv pol, potom stvrtina a pod a takto znizuj davky. Zavislost na tych liekoch je dost silna podobna ako ked fajciar vysadi cigarety preto treba asi mesiac vydrzat s abstakmi
Ano je to z toho. Ja som bral nejak 5 rokov lexaurin aj vyssie davky a vysadil som ho. Treba ale znizovat velmi pomaly davky. Tu tabletku si rozdel na male casti najprv pol, potom stvrtina a pod a takto znizuj davky. Zavislost na tych liekoch je dost silna podobna ako ked fajciar vysadi cigarety preto treba asi mesiac vydrzat s abstakmi
ahoj, skús si aplikovať vitamín D, a vitamíny skupiny B na ukľudnenie. Môže a nemusí ísť o reakciu z vysadenia lieku. Ale na Tvojom mieste by som sa lexaurin aj tak snažila nahradiť niečím, čo nie je viazané na lekársky predpis a má upokojujúce účinky. Účinky vysokého množstva vitamínu B sa na psychike začnú prejavovať až po 2-3 týždňoch pravidelného užívania.
Ja si myslím, že na všetko sa dá vytvoriť závislosť a rok nie je úplne krátka doba. Aj keď si teda brala malé dávky, myslím, že je to možné.