Gramatiku neriešte mam rad Bernolaka a píš ako počuješ :) ....mam 25 rozhodol som sa sem napísať aj z dôvodu problemov a to fyzických ale aj psychických ktoré riešim načrtnem tu iba :D *malu čast* ...mal som celkom blbe detstvo škola mi moc nešla aj šikana a prišli sme o bývanie stahovali sa rodičia sa skoro rozviedli ...istu dobu som občas fajčil travu okolo 16ky ..potom 18-22 som začal dosť pracovať/piť XD nie do nemoty iba udržoval hladinu a vačšinu pivo niekedy 6ks balenie denne pivo mi pomahalo hl.na spanok ... ale za par rokov to už bola fakt zavislost a pil som asi každy den až pokial ma nestoplo zdravie mal som spankové paralizy a neskôr nejak medzi 21-22 hepatopatiu zistili mi poškodenie pečene bol som týžden v nemocnici ... ešte par mesiacov pracoval bol som uplne vyčerpaný lekar zistil aj hypotyreozu štitnej zlazi ... dal vypoved stej blbej 3zmenky ... a potom absták pil som čaje/odvary na upokojenie aby som vobec zaspal a detoxikoval sa bol na podpore pol roku potom našiel znova pracu ale na 2zmeny ...spankové paralizy zavislosť prešli ale nespavosť zostala ... asi v 23ke som prvý krat navštivil psychiatričku ... dala mi oxazepam na spanok ten som teraz rok užival niekedy 1 na spanok ale vačšinu 1.5 až 2 tablety(15-20mg)... celkom dobrý liek ale už prestava učinkovať tak mam teraz prvý mesiac neurol 0.25 ale chcem sa prejstotu vratit k bezpecnejšiemu oxazepamu ...+ snažim sa čitat knihy o sebarealizacii a planujem navštiviť psychologa .... ale v podstate ...občas sa mi vynoria traumy .. mavám zmený nalad a unávu som bez motivacie ... je to spôsobene možno aj povahou ale aj sťitnou žlazou a hormonmy endokrinologička mi dala euthyrox 50tku ktorá mi však nepomahá riešil som to aj bol na krv. testoch ... ale vratme sa k psychiatričke okrem benzaku na spanok som skušal na den aj napr sertralin či atarax ....sertralin ma zblboval že som moc vypraval a atarax ponom som sa citil ako po opici ... tak mi potom dala tianeptin ...a ten mi pomohol od unávy a straty motivacie prejavy na ktoré mi Euthyrox nepomaha ... prečital som si že je to stimulant a slabe nootropikum a využivaju ho aj študenti ako *smart drug* ževraj ho učivaju aj v 100mg naraz ale ja som si dal max 2 tablety naraz (25mg)...potreboval by som poradiť niečo podobne ma jednu vyhodu aj nevýhodu rýchlo sa vylučuje ... učinkuje asi 3 hodiny a to aj preto že je na baze sodnej soli existuje ešte sulfid baza ktora učinkuje pomalšie 6hodin ...ale na SK sa nepredava chcel by som nejaký stimulant ale nie tie tricyklicke SSRI ... bojim sa že by som mal nežiaduce učinky ... napr serotoninovy syndrom ... nejaký stimulant ktorý nabudzuje motivuje k aktivite ...podobne ako káva zelený čaj ktorých som prepitý a snažim sa ich obmedziť :D ale rana sú tažke...
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.