Ahojte baby,
Na úvod by som povedala,že som teda nejaký ten rok vo vzťahu... v poslednej dobe však máme nejakú nerovnováhu čo sa týka chuti na sex. To čo mi nieiekdy prišlo možno normálne, spontánne mi začína vadiť a vlastne cítim sa ako žena vo svojej koži zle a zneužito. Vlastne ani netuším prečo tieto pocity..
Pointou je že teda neviem ako iné vzťahy a ich sexuálny život no u nás priateľ dostane chuť prakticky v noci , nad ránom. Stačí ,že sa k nemu pritúlim počas spánku a fakticky sa preberiem nato, že ma bozkáva a a "ide na vec"...ráno sa cítim strašne neprijemne ved som z toho nič nemala max on, ved ten sex bol zo spánku kedy si vlastne aj máločo pamatám. Neviem či ste niektorá mali takú skúsenost ale týmto stýlom prestávam mať chuť na sex ako taký lebo sa cítim len ako nejaký nástroj jeho ukojenia.
Cítim sa zneužitá
Myslim ze mozes byt rada ze priatel ma o teba zaujem a ze ho pritahujes , poznam vela chlapov ktorí vo vztahu skor dlhoročnom stratia chut ebo zaujem o sex. Ja som s mojim priatelom 9 rokov mame dieta a taky nočný sex s nim milujem , ked ma v noci zobudi na to ako ma hladi . Pocas dna taky pocit nemas ? Ci len v noci ti to vadi ??