Bolesti brucha ráno

Príspevok v téme: Bolesti brucha ráno
Kom555a

Zdravim, píšem tu hlavne preto aby som zistil či sa náhodou niekto nestretol s niečím podobným ako ja. Už posledné 2 až 3 týždne ma každé jedno ráno bolí brucho, konkrétne miesto veľmi neviem povedať ale je to skôr nižšie ako vyššie. Najviac to cítim keď sa akoby nadýchnem do brucha. Často sa pre to aj budím v noci 2-3 hodiny pred budikom. Pomôže mi na to len ísť na záchod na malú potrebu a bolesť prejde. No potom o tie 2-3 hodiny je tá bolesť späť. Počas dňa ma to nikdy nebolí. Bol som s tým aj u doktora, povedal som mu čo mi je, predpísal mi Metamizol, čo je inhibítor protónovej pumpy, beriem to už 4 dni ale žiadna zmena. Najhoršie na tom všetkom je že som odcestovaný v zahraničí čiže behať tu po doktoroch je strašne na ..... Za kazu radu budem vďačný.

Jofin

Hmmm, s ničím takým som sa ešte nestretol, ale môže to byť naozaj hocičo. Na tvojom mieste by som išiel k nejakému odborníkovi, aby ti s tým pomohol... Keď tak môžeš ešte skúsiť toto www.joalis.sk , ja som to bral prednedávnom, keď som mal tažkosti brucha a celkom mi to pomohlo, ale určite by som vyhľadal aj odbornú lekársku pomoc

svetlinka

tak tu ti pomoze vazne asi iba odbornik, niekto ti moze poradit nieco, co ti absolutne nepomoze, to by bol este ten lepsi pripad. ale ked uz ti ani dany liek nezabral, tak uz ozaj netusim. na rontgen ta neposlali?