Mercury,
nereagovala som na tvoje invektívy doteraz, tak si to skúsil takto? : D NIE sme na rovnakej mentálnej úrovni, ani inej, ale chápem, že aj ľudia ako ty žijú medzi nami tvoriac najpočetnejšiu skupinu. Nevedia, že nevedia, ale potrebu pútať na seba pozornosť, zviditeľňovať sa a ukazovať svoju NEVEDOMOSŤ majú. Ty mňa uraziť nemôžeš, ale všetko má svoje medze... Chcel si to, tak ti plním tvoje prianie, ČIASTOČNE, lebo za viac mi nestojíš! : )
Ad 1 - "Mne sa za že zanedbávaš svoju psychickú liečbu a popritom chodíš dávať odveci múdrosti druhým", mohol by si mi to preložiť do slovenčiny, prosím?! ;)
@To máš tak, keď sám podstupuješ "psychickú liečbu" a ľudí súdiš podľa seba!!! Chce to vymeniť liečiky alebo psychiatra.
@ Mne sa NEZDÁ, ale sám si tu predviedol svoju zanedbanú edukáciu z hodín slovenčiny. Tri vety a AŽ 6 ortografických chýb a 2 lexikálne!
Ad 2 - "Omen stres a napätie nemôže spôsobovať nepravidelný pulz ?"
@ To som napísala??? Kde, ty "génius"??? : o)
Napísala so TOTO:
"Ak máš správne nastavenú liečbu, potom ti "stres a vnútorné napätie" NEMOŽE spôsobovať nepravidelný pulz!"
@ Odporúčam tiež návštevu psychológa, aby ti spravil IQ test, keďže máš problémy s chápaním. Veľké!!! ;) Možné je tiež, že vinu nesie Dunning - Krugerov efekt. : D
Aj keď si NEZASLÚŽIŠ, dám ti krátku radu do budúcna. Grátis, ďakovať nemusíš! ;)
Utri si mliečko z brady, najprv čítaj, ale s porozumením, uč sa od tých, čo VEDIA a hlavne sa vyjadruj k meritu veci , NIE ad hominem!!! AMEN.