ahojte. tato otazka smeruje skor na muzske pokolenie. potrebovala by som poradit. ked sa s frajerom bozkavame a zacina to byt take vzrusujuce az vasnive tak ma take tyky, normalne ze pocas toho ako sa bozkavame s nim mykne niekolkokrat. Spociatku som si myslela ze asi sa mu postavil preto to tak je, no dnes mi kamarati povedali ze take tyky su v tele ked sa chlapec spravi. Teda sa chcem opytat je vobec nieco take mozne? aby sa urobil bez toho zeby som sa ho dotykala v tej oblasti? stale mi to nie je jasne a nerozumiem tomu. Vdaka za vsetky odpovede
mykanie pocas bozkavania
o takomto niecom som teda este nepocula :D
Luna,
to musia byť poriadne tvrdé "tyky"?! : DDD
A aké akademické vzdelanie máš, že si stres vylúčila, či len tak hádaš? :)
Tyky akože celého tela, či zle tomu rozumiem??
to je čo zač ten modrý komik? akože srandičky si robia z takýchto vecí?
Toto uz bolo na modrom koniku a prevzal to aj modry komik na instagrame.
nemyslim si zeby to bolo sposobene stresom kedze nie je dovod na paniku. sme spolu uz cca 5mesiacov takze nie sme v strese jeden pri druhom..
Tak mozno ma vtedy nejaky ten vacsi stres. Proste mozno len chce, aby to bolo dokonale a uziva si to
nn nemava to nikdy len tak. Zacala som si to vsimat, je to presne vtedy ak sa bozkavame. No je pravda ze babu dlhsie nemal a nie je vobec taky ze one night stand. Teda ak je to naozaj tak ze sa urobil tak som teraz poriadne v soku co ludske telo dokaze:D
Heh to je tazka otazka, no ak dlhsie nemal babu a proste ho pritahujes stat sa moze. Nemava take tyky aj len tak?