Matka mi žere nervy

sashuq

toto poznam takto som zacala impulzivne odchadzat z domu ked som to s nou nemohla vydrzat. proste okamzite vypadnut. vonku som sa ukludnila a cakala co najdlhsie.

zdencha598

nas samovrazdou prosim ta vobec neuvazuj, to co su za myslienky. s ocinom sa nemozes porozpravat? ten ta nevypocuje? musis to nejak dostat zo seba von a porozpravat sa o tom co sa deje

grilda05

Podla mna existuje zakazdym nejake riesenie. Minimalne rozhovor by veci pohol lepsim smerom. Niektorí teenageri sa uzatvaraju do seba, nekomunikuju a potom to takto dopada.

radoslavka

Samovrazdu? Komu by si tym pomohla, prosim ta? Len by sa este viac trapili ludia okolo teba, to chces? Preboha, nemysli na taketo radikalne "riesenia", ktore ani nevyriesia nic. Zakazdym sa da vsetko napravit.

keity

Ved ak je to uz vazne take neunosne ako tvrdis, preco teda nezoberies nohy na plecia? Uz mas dost rokov na to, aby si sa konecne osamostatnil, no nie? Coho sa bojis?

majkak

Ako sa osamostatniť?Na hypo nemám podnájmy sú drahé na ubytovni bývate s kadekym,to je dôvod prečo mladi zijú s rodičmi,pokial však tie vzťahy niesu fajn tak potom čo??