Dobrý deň.
Mám už skoro 31 rokov a mám taký problém, že som stále sama. Viem, že to tu bolo asi miliónkrát spomínané a že nie som určite jediná, ale ja už fakt neviem prečo to tak je. Doposiaľ som mala len jeden krátky vzťah, ktorý trval 2,5 mesiaca, takže nič moc. Chlap, s ktorým som chodila to ešte nemal vysporiadané so svojou ex, tak mi povedal, že ma neľúbi a že a k nej chce vrátiť čo ma veľmi zabolelo. Myslím si, že som normálna, aj keď samozrejme pre každého to znamená niečo iné :D... Proste nie som dokonalá a robím chyby a mám na sebe povahové aj výzorové nedostatky ako každý asi... ale nemyslím si, že by som bola úplne, že otras alebo tak. Som normálna baba, vyzerám myslím si, že dobre, aj keď samozrejme nájdu sa aj krajšie ženy a povahovo si myslím, že som tiež normálna žena so svojimi prednosťami ale aj chybami. Stretávam sa a spoznávam nových ľudí, ale proste nikdy to s nikým nedôjde až do vzťahu. Myslím si, že čo sa týka náročnosti, tak mám primerané a adekvátne nároky na chlapov, nič prehnané. Som z toho smutná už... Neviem ani akú radu vlastne chcem. Skôr som sa chcela vyrozprávať, ale ak mi máte čo povedať, pokojne to napíšte, ja budem len rada. :)