Používal z vás niekto decolen alebo prípravok prsia extra +? neviem sa rozhodnúť. mám 19 - schudla som a bohužial aj moje prsia ktoré nikdy neboli veľké, no teraz sú uplne maličké. cítim sa ako dievčatko nie ako žena. prosím poradte - či niečo vôbec pomáha.... dakujem.....
ako zvačšiť moje prsia bez chirurga???
mam rovnaky problem..teda mna to strasne zerie ze ich mam male a hlavne ked sa mazname s priatelom...on ma stale ukludnuje ze ma chce taku aka som no mna to nejak stale nevie prejst...
netráp sa tým....a tie hlúpe výpovede čo ti sem píšu si nevšímaj....chlap, ktorý ťa bude naozaj ľúbiť, tomu to prekážať nebude...ale to s tými masťami som počula aj ja...a ešte vyskúšaj potierať si prsia cibuľou každý deň
Nic tvoje prsia nezvacsi.
Zober obyčajný krém a "masíruj" do nemoty, ževraj to pomáha :)) a ešte priber tak to budeš ako Pamela :)) Ja teraz čakám bábätko a pribrala som 7kg, a musím kupovať novú podprdu :))
sakire - a to si kde vyčítal...to by bolo super...hod link ak je to na nete =o)
katusss jedine co zvacsi tvoje prsia, je ze musis pribrat tie kilecka naspat... 90% hmoty totiz tvori tukove vazivo a tukove bunky. Uz o par rokov aj v plastickej chirurgii budu silikonove implantaty nahradene prave tukovymi bunkami, ktore sa vsadia do prsnikov z inej casti tela..
aj mojmu frajerovi sa to celkom paci si myslim :-)
:) treba najst takeho co je na ploche. lenze taky asi neni.