Milujes ho?...Neviem

Príspevok v téme: Milujes ho?...Neviem
lieninka

Mam strasne ale strasne velky prolem..neviem ci milujem mojho priatela.Chodime spolu uz straaasne dlhoo a uz to nie je to co byvavalo a tak isto aj laska.Urcite sa vam to uz par krat vo vztahu stalo,ked ste mali par krat pocit(krizu) (trvavalo to asi tyzden) ze neviete ci svojho partnera milujete ale potom sa to samo upravilo...a ja to mam teraz ..ale problem je ze mi to uz trva vysse mesiaca mozno 2mesiacov a neviem co si mam pocat.Co ked som ho uz vazne prestala milovat a uz som s nim len aby som nebola sama alebo zo zvyku.Neviem co mam robit a strasne ma to trapi a nechcem mu ublizovat..je mi na nic ked kvoli mne place alebo pod. a povedat mu co citim nemozem pretoze mu to velmi ublizi.Ked mi povie Milujem ta ..ja nemam ani chut mu na to odpovedat...necitim tu lasku necitim milujem ta..som ako chladna voda.A teraz vazne neviem ci som s nim z lasky ktora je niekde vo mne ukryta alebo z toho ze je to ten najlepsi clovek na svete a bojim sa ze je to falosny pocit a ja by som si ho odplasila,bojim sa ze ho bude mat ina (to by som neprezila) je mi snim dobre..som s nim rada..je s nim zabava..sice sa dost casto hadame mozno aj to k tomu napomaha..ale neviem ci ho mam nechat alebo bojovat..neviem co mam robit pomozte mi prosim kto mate s niecim podobnynm skusenost..dakujem vam vopred ahojte

Soraja

ahoj, ja si myslim, ze by si nemala robit unahlene zavery. MMohla si ho prestat milovat,ale nie ste spolu az tak dlho. Ak vravis, ze ti je s nim fajn, aj ze je zlaty, tak neviem co ti este chyba. V kazdim vztahu po case pride stereotyp a aj laska nie je taka ako na zaciatku,ale to je normalne. Co po takych 20 rokoch manzelstva? Ta laska tam je,ale skor je tam priatelstvo a porozumenie. Podla mna az privelmi analyzujes a rozmyslas nad tym. Ak by si ho nelubila, bol by ti uplne lahostajny a nezalezalo by ti na nom. Aj ja som niekedy mala pocit, ze mojho uz nelubim, ale myslim, ze v kazdom vztahu sa to stava, ze pride obdobie, ked myslis, ze toho druheho uz nelubis,ale potom s ato da vsetko do poriadku. Uvidis.

...nina..

ahojky,mna chalan nechal len tak bez dvovodu,z dna na den,hrozny sok.tiez mal pocit ze to uz neni take pekne ako predtym,ze je nuda,onicom...sam mi povedal ze uz nevie ci ma lubi,ci chce byt somnou a tak ma nechal,mal taku krizu...a urobil strasne rychli zaver,fakt.vela o nas rozmyslal a myslim si ze zbytocne to vsetko az tak rozoberal...a tak som povedala kamoske ze nech sa s nim porozprava a povie mu svoj nazor,podla mna to potreboval,lebo sam asi fakt nevedel ze co dalej,chcel mat vikend este na premyslanie,ozval sa mi ,ze to este mozme skusit,povedal mi vsetko co mu namne vadi...a ja zas ze urobim vsetko preto aby som bola s nim a aby bolo fajn,takze uvidim ako to bude klapat teraz.myslim ze ti toto forum pomoze to vyriesit

phantom

ked nevies co k nemu citis tak ho nechaj a do troch dni zistis co k nemu citis... to je zarucene...len to je dost riskantne z hladiska vaseho pripadneho dalsieho spolocneho zivota...

cumlik

nechaj to tak a zatial s nim ostan, ked nemate ine vazne problemy.. ked to budes pocitovat fakt neznesitelne dlho tak mozno bude lepsie ukoncit to, vies ze ho to rani ale aby si sa ty trapila to tiez neni fer.. aj my sme mali taku krizu, resp. ja, taky stereotyp, niekedy sa mi az "hnusilo" jeho spravanie, ale vzdy ked mame nejake pochybnosti tak si to vyrozpravame a zrazu je vsetko jasnejsie a ja si uvedomim co v nom mam... skuste to aj vy, nie je to lahke rozpravat sa z oci do oci o vasich chybach ale bez rozhovoru to asi nepojde, pokial je rozumny tak pochopi na co narazas. aj si niekedy vravim co ja na nom vlastne vidim, sak aj bez neho by som to vydrzala, ze si najdem lepsieho, ale to ma hned prejde a fakt neviem co by som robila sama... zelam ti vela vela lasky :)

stanley

Zostaň s ním...neopúšťaj ho, ja viem presne, aké to je, a keď nemáš poriadny dôvod, tak to nerob, láska je, bola a aj bude...aj moja ma nechala asi pre to, lebo to už nebolo také krásnučké ako na začiatku a veľmi ma to bolelo, lebo som ju ja stále ľúbil! Choďte spolu niekam napr. na dovolenku, niečo romantické...ostaňte spolu! :D

alexia

to iste som zazila aj ja...rozisla som sa s nim ale potom som zistila ze som spravila obrovsku chybu..a zase som s nim :) a som stastna

jully

ja som mala ten isty problem.tiez som s nim kazdy jedejn den a ked s nim niesom chyba mi.a neviem si ho predstavit s inou.ta predstava ma boli a tak si uvedomujem ako ho strasne milujem.alebo keby sa mu nieco stalo??neprezila by som

hela0

Tymto prispevkom si presne vystihla aj moj problem,len ja mam ten pocit uz asi pol roka(ak nie dlhsie).Aj ho lubim,aj mi vadi.Byvame spolu,ale nie sme manzelia.Sme spolu sest rokov,zatial ziadne hadky ani nezhody.Asi by to chcelo vypnut a vypadnut.Co vy nato?supnite nejake rady a nazory,lebo je to len na otazkach a pocitoch,aj ked vztah funguje pekne dalej bez akychkolvek problemov,len tomu nieco chyba-zeby ta laska???

nunulik

no ja som raz mala nieco podobne ale s tym chalanom som bola kratko no ale asi mesiac som nic pri nom necitila a niektore jeho zvyky alebo to co robil mi vadili tiez som mu nemala chut odpovedat na jeho Milujem ta,.. predtym bolo fajn ale potom bola som s nim iba z lutosti koli tomu ake boli spomienky.. ale nic viac mala by si s nim asi menej byt nejaka pauza a zistit ako to je.. ale ked vravis ze je super a ze ti je s nim super a ze by si nedokazala vidiet to ze ho ma ina tak potom neviem podla mna laska k nemu v tebe je - asi ste casto spolu