Muž bez finančnej rezervy

ahjajjaj

Z vlastnej vzdialenejšej rodiny som zažila taký prípad. Žena sa s mužom rozviedla, keď bola na materskej. On pracoval a dobre zarábal, ale všetko bral na hypotéku a ani z platu už sotva dačo dostal, ako sa tam zadlžil. Ona chodila párkrát týždenne vypomáhať upratovať v domácnostiach. Aj tie peniaze minul.
Manželstvo je aj o spoločnom rozumnom finančnom hospodárení. Nedá sa rozumne hospodáriť tam, kde je jedna strana nezodpovedná.

Či s ním ísť do vzťahu alebo nie, záleží na tom, aké máš od vzťahu očakávania.

sofkasofka

Neviem, ja osobne by som sa mala na pozore pri takom človeku, nechcela by som asi s ním žiť, keď nevieš či sa môžeš spoľahnúť.

bia554

no tak to asi nie je dobra vizitka hlavne ak by tam bola sanca a vizia mat s takym nahodou rodina, by som sa bala celkom.

Omen

Sú to muži žijúci zo dňa na deň... Nemyslia na zajtrajšok. Len užívať si tu a teraz - rýchle jedlo, rýchle auto, rýchle vzťahy, rýchle prachy, pôžičky, párty, drahé handry... Finančne negramotní, ale in! A je úplne jedno, aké majú zamestnanie a koľko zarábajú.

Neodporúčam ti "ísť do vzťahu" s takýmto mužom, odporúčam ti zaradiť spiatočku!

blueberryNN

Ak uz tyzden pred vyplatou nema peniaze, nieco musi zmenit, aby mal peniaze na cely mesiac a nieco si aj odlozil. Bud by mal zrevidovat svoje vydavky, ci naozaj musi vsetko minut, alebo by si mal najst inu pracu, pretoze zrejme dostava tak malo, ze sa z toho normalne vyzit neda. Ty vies najlepsie dovody, my nie. V zavislosti od jeho postoju to ma alebo nema s nim vyznam.

Ldok

Nie každý muž je manažer či riaditeľ firmy, že ma desaťtisícové statisocove či milionové úspory. Niekto je rád, že zo svojho platu pokryje rôzné poplatky a zároveň neuhynie od hladu. Ale to samozrejme určitý druh, ktorý je naučený prísť rovno k hotovému, bez akéhokoľvek úsilia, pochopiť nedokáže.

Veve1

Vztah s takym muzom nema buducnost. Hospodarit sa nenauci len tak. A nepomoze ani to, ze ty vies hospodarit. Ved ak by ste sa zobrali, tak bude neskor minat peniaze zo spolocneho rozpoctu. Nestracaj s nim cas a najdi si niekoho zodpovedneho