Nevysvetlitelne zaludocne problemy

Príspevok v téme: Nevysvetlitelne zaludocne problemy
Nikolkanika

Dobry den, uz nieco cez rok mam traviace problemy, ktore si absolutne neviem vysvetlit. Zacalo to tak bezne nafukovanim, avsak brutalnym po kazdom jedle som mala brucho ako balon tazke a tvrde na dotyk, niekedy mi nechcelo splasnut aj par dni citila som ze mam v sebe strasne vela vzduchu, ktory sa nevie dostat von a bolo mi z toho zle, avsak to som este nevedela co pride. Zacalo mi byt zle z tekutin. Hocico riedke vypijem, ta voda sa mi hned usadi na zaludok a stoji mi tam aj hodiny. Normalne ked si masirujem zaludok pocujem ako sa tam ta voda prelieva ako ocean, pocut ako naraza do stien zaludka akoby sa z tamad nevedela dostat von. Co je avsak divne na malu chodim normalne. Najhorsie na tom je, ze ja tu vodu v zaludku citim a je mi z toho zle, cely cas citim ze ma ten zaludok pali a ze tam nieco je, je to fakt az neuveritelne kolko v nom mam niekedy vody normalne niekedy staci ze pohnem brusnymi svalmi a pocut ako sa mi to tam prelieva. Co je pre mna nevysvetlitelne z jedla sa mi to nedeje, ked zjem nieco tuhe je mi uplne super, vobec mi to takto na zaludku nestoji, avsak ked sa napijem vody, polievky, nejakej omacky hned citim ako sa mi to usadi v zaludku. Skusala som nepit pred ani po jedle, nepomohlo. Isla som na gastro aj k obvodnej. Testy mam v poriadku aj hadica v zaludku je v poriadku. Na sto percent vien ze ten problem sa deje v zaludku, pretoze pocitujem ze ta voda stoji tam. Este chcem podotknut ze najhorsie je to na prazdny zaludok, vtedy ked vypijem nieco riedke je to peklo. Kupili sme aj filter na vodu no nepomohlo. Ta voda sa mi stale nejako potom z toho zaludka prec dostane, avsak vacsinu dna mi je zle. Trocha pomaha ked pijem vodu a nieco s nou zajem, lenze takto sa to riesit neda, proste akoby som nemohla pit len cisto vodu sama o sebe. Lekar mi dal aj lieky na znizenie zaludocnej kyseliny, tie avsak vobec nepomohli. Vedel by mi niekto poradit co mam robit? Mam to uz strasne dlho a neviem si rady. Ved predsa voda by sa mi mala zo zaludka dostat lahsie ako jedlo nie? Preco je to u mna naopak? A este chcem zdoraznit, ze viem ze to mam na sto percent z tekutin, skusala som jedno rano pit len vodu a bolo to peklo myslela som ze sa mi vyleje zaludok. Ine priznaky nemam. Budem velmi vdacna za kazdy napad a odpoved.

Adamcova

Dobry den! Skuste si spravit test na helicobaktera doktorpro.sk priznakov moze byt ozaj vela - nevolnost, vracanie, gastritida, pocit tazoby atd

Emma3

Tak ono to môže byť hocičo no :/ ja by som asi išla s tým k doktorovi nejakemu poriadnemu, nech sa na to pozrie... keď tak môžeš ešte skúsiť www.konopnafarmaliptov.sk . Mne osobne to pomohlo, keď som mala problémy so žaúdkom... Tak skús a uvidíš sama :)