Ahojte,
otázka na ženy. Používate niektoré pánsky elektrický holiaci strojček? Myslím taký ten s frézkami. Chcela by som ho používať prevažne na holenie intímnych partií ale neviem či to nebude krok vedľa.
Chcela som nájsť nejaké porovnanie dámskych a pánskych holiacich strojčekov no nič špeciálne som nenašla. Je to len marketing alebo je medzi nimi naozaj nejaký rozdiel?
Keby som mala doma chlapa tak by som si ten jeho strojček odskúšala ale taká možnosť nie je.
Budem rada za reálne skúsenosti nie to čo napíše nejaký predajca. Prípadne ak mi odporúčate holiaci strojček (nie žiletku) s ktorým máte dobré skúsenosti.
Ženy, používate pánsky holiaci strojček?
You have my gratitude for putting forth the effort. Previously, similar concepts were floated. A piece of writing hasn't affected me in a long time, but yours did. I really hope that you will continue to provide content like this for the benefit of your readers. amongusgame.io
Presne tak. Ja tiez pouzivam len take a hlavne kvalitnu penu na holenie a emulziu po holeni
takýto holiaci strojček nie, ale používam pánske žiletky na holenie. podľa mňa sú o dosť lepšie.