poradte mi baby ci si ho mam holit alebo nie, neviem ako to mate rady, este som panic ale za chvilku uz nebudem a neviem ako sa mam na to pripravit tak neviem ci si ho mam nechat zarasteny alebo oholit uplne
mam si ho oholit(pre baby)
nemusis sa oholit uplne do hladka. Moj priatel sa niekedy oholi do hladka, a niekedy so strojcekom a to tam ma take mini chlpky, to s a mi tiez paci. Ale tie chlpy su dost neprijemne, najmä potom ked to mas mat v puse, pada to a stale musis vypluvat. Urcite je to praktickejsie na kratko.
Ja by som chlpateho do pusy nedala
Vieščo ako či si ho mas alebo nemas oholit to je len tvoja vec!!!!pokial sa nevies rozhodnut neunahli sa a radšej pockaj!!!ked to bude priatelke vadit povie ti to ...
kazdy ma na to iny nazor,daj na svoju milu
ja som si tiez holim a je to super a hlavne hygienicke,priatelka si to tiez pochvaluje
neholit
podla ma urcite oholit..dohladka...mna to neskutocne vzrusuje...a ked priatela bozkavam na to vyholene miesto,poxvaluje si..vraj ho to strasne vzrusuje..a tam by som sa cz xlpy(anio cez skratene)nedostala..pripada mi to velmi hygienicke a pritazlive..urcite sa na to lepsie pozera...ved nezijeme na planete opic...ked si xalani holia uz aj nohy,toto by mala byt samozrejmost...ale urcite sa opytaj..mozno je opak nas co sme za ziletky:))good luck:)
ja mam radsej oholeneho
rozhodne si ho nehol!!!! aspon mne osobne sa to nepaci, pripada mi to akoby som sa milovala s malym chlapcom :( a denisa ma pravdu ked to dorasta urcite do musi pichat a to neni prijemne... som za riesenie radsej skratit ale neholit.