Ak niekto nemá chuť na tínedžerské výlevy, tak nech nečíta...
Ako názov hovorí, nemám žiaden talent ani žiadne špeciálne zručnosti, schopnosti. Skúšala som všetko. Kreslím otrasne, venovala som tomu niekoľko mesiacov a nič z toho, žiadne pokroky nevidím. Spev, tanec ani nehovorím. Chodila som na tanečný krúžok, no bola to hrozná chyba, len som sa tam strápňovala. Bola som tam najstaršia , no nevedela som absolútne nič a moje pokusy boli smiešne. Sami mi to vedeli povedať. Varenie taktiež nič, ďalej som sa ani nepokúšala, lebo by zhorela kuchyňa :) A šport? Vždy som na telesnej bola najslabšia, tiež sa mi len smiali a samozrejme ma nikto nechcel do týmu. Vďaka tomu som si ho znenávidela. Nie som ani pekná, že by som vynikala aspoň týmto. Som nízka, tenká ako palička a divné, nesúmerné črty tváre, že vyzerám ako nejaká divná kreatúra. Neviem na sebe sebe nájsť nič pekné. To by mi nevadilo, kebyže som aspoň múdra. Podľa testu mám veľmi malé iq a ani sa nečudujem. Matematika mi nikdy nešla, logické úlohy a hlavolamy mi vždy robili neskutočné problémy. Vďaka tomu všetkému som vždy mala aj mám nízke sebavedomie, následkom toho ani žiadnych kamarátov.Teraz sa pýtam, čo s takým človekom? Mám si vybrať nejakú zručnosť a precvičovať ju, až kým v tom nebudem dobrá? Dá sa to vôbec, alebo sa jednoducho s tým musím narodiť?
Za každú radu ďakujem, alebo hoci aj keby sa našiel niekto ako ja, potešilo by ma, že v tom nie som sama.